Beste Best Western hotel bekend

29 januari 2013
Beste Best Western hotel bekend

Roel en Anita Rol, eigenaren van het Best Western Premier Art Hotel in Eindhoven, hebben voor de tweede keer de ‘Best Western Quality Award’ in ontvangst mogen nemen.
Van alle 42 Best Western hotels in Nederland behaalde het hotel in 2012 de hoogste score op onderhoud, schoonmaak en gasttevredenheid.

*Reviews belangrijk*
Jaarlijks worden alle Best Western Hotels in Nederland gecontroleerd op de internationale eisen die Best Western stelt op het gebied van onderhoud, kwaliteit, service, personeel, schoonmaak en branding. Het hotel dat de beste resultaten behaalt ontvangt de ‘Best Western Quality Award 2012/2013’.
De feedback van gasten (berekend naar het gemiddelde van alle online reviews van sites als Booking.com, TripAdvisor en Hotels.com) maakt een belangrijk onderdeel uit van de score.

*Kwaliteit en gasttevredenheid*
Het Best Western Premier Art Hotel neemt de Quality Award, na de overwinning in 2010, voor de tweede keer mee naar huis. Op dit moment is het hotel bovendien genomineerd voor de titel ´Het Schoonste Hotel van Nederland´, een verkiezing op initiatief van onder andere groothandel Bunzl en softwareleverancier Olery.

~Frank Lindner~

Overig nieuws