Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

23 maart 2010 |
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Een felgroene appel komt je tegemoet als je de Levens Cooking & Baking Plaza binnenloopt. Van maandag tot woensdag 24 maart kunnen ondernemers daar kennis maken met bewust ondernemen in Gilze.


Er kwamen veel ondernemers op de Food Innovatiedagen 2010 af

Bewust ondernemen houd in: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur. Alle onderdelen komen aan bod in Gilze.


Aan het werk met broodjes van Pastridor

Er waren verschillende bedrijven aanwezig die hun eigen kijk op bewust ondernemen met andere ondernemers wilde delen.


Hubert van Loon van Jong Food

De soep van Jong Food is vers en niet bereid met geur-, kleur-, en smaakstoffen.


Hubert van Loon maakt de soep van Jong Food

Henk Koenen bereid samen met zijn zoon Wiet Koenen drie dagen lang chocolade. Zij presenteren op deze manier hun chocolade technologie. "We zijn nu bezig met de laatste aanvoer aan patisserie├źn voor de paasdagen", aldus Henk Koenen.


Henk Koenen maakt zelf chocolade

Ook voor de hartige snack kom je in Gilze aan je trekken. De specialisten in wild en gevogelte van de W&G groep garen hun vlees in de ovens van Leventi en laten gasten proeven van verse Pata Negra.

Waldrik Kremer en Edwin van Boxtel van W&G Groep

Tijdens deze dagen presenteert Levens ook haar nieuwe ovenlijn met lage onderhoudskosten, laag energieverbruik en hoog gebruiksgemak.


De chef-kok van Leventi in actie

Al met al zijn het drie geslaagde dagen die passen bij de tijd: duurzaam is de toekomst.

Nienke Duimelaar

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Corona
Hier te downloaden: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Hotels mogen gasten blijven ontvangen, maar ook gasten moeten zich aan de avondklok houden. Van en naar het werk reizen is wel ...

10 jaar geleden in Hospitality Management: Digitaal betalen

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. In de herfst van 2011 publiceerde de redactie van Hospitality Management een artikel voer de toe ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

OTA's Achtergronden
Personeel belangrijkste aspect bij beoordeling accommodaties

Op 19 januari reikte Booking.com 10.408 Traveller Review Awards voor 2021 in Nederland uit, die op basis van miljoenen klantrecensies zijn toegekend. Met de Awards zet Booking.com partners uit 220 landen en gebieden wereldwijd in het zonnetje, die de reiservaring van reizigers meer gedenkwaardig maa ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Ondernemen
Tips voor een onweerstaanbare hotelwebsite

De Hotel Website of the Year verkiezing 2021 zit erop. Tijdens een feestelijke, online ceremonie werd op 14 januari jl. de winnaar bekendgemaakt: Max Brown Hotels heeft de eer om deze titel een jaar lang te mogen voeren. Een fantastische prestatie. Wat kunnen we leren van de winnende website en de a ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: