Bib voor Roberto's

11 november 2009
Bib voor Roberto's

Roberto’s Restaurant in Hilton Amsterdam heeft deze week een Bib Gourmand gekregen, de Michelinselectie van de beste restaurants om goed te eten voor een vriendelijke prijs. Alle reden voor een Italiaans feestje, afgelopen maandag aan de Amsterdamse Apollolaan, met een keuze uit de uitgebreide menukaart en een paar mooie wijnen, die sommelier Antonino Ballarino selecteerde.

Naamgever van het Italiaanse restaurant en directeur van Hilton Amsterdam, Roberto Payer, Franz Conde, Executive Chef en Raul Navarro, Restaurant Manager, zijn uitgesproken blij met deze erkenning: “Het is een fantastische opsteker voor het hele team, dat we al een half jaar na de opening van het nieuwe Roberto’s een Bib mogen voeren. We zijn supertrots dat we in zo’n select gezelschap van slechts 93 restaurants in Nederland een plaats hebben veroverd.”

Het vernieuwde Roberto’s dat zijn deuren opende in mei 2009, grijpt terug naar de ‘klassieke Italiaanse gastronomie’. De menukaart biedt seizoensgebonden gerechten op basis van oorspronkelijke Italiaanse receptuur en pure ingrediënten, met een eigentijdse signatuur. Het nieuwe à la carte concept bestaat uit zowel vriendelijk geprijsde als exclusieve gerechten. Roberto’s serveert een wekelijks wisselend tweegangen lunchmenu voor € 29,50 en een driegangen dinermenu voor € 32,50. De uitgebreide wijnkaart bevat onder andere alle 35 Italiaanse DOCG’s, de top van de Italiaanse wijnen, maar ook verrassende, onbekende streekwijnen van autochtone druivensoorten en meer dan twintig aantrekkelijk geprijsde open wijnen.

~Hospitality Management, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/bib-voor-robertos/

Overig nieuws