Bib voor Roberto's

11 november 2009 |
Bib voor Roberto's<

Roberto’s Restaurant in Hilton Amsterdam heeft deze week een Bib Gourmand gekregen, de Michelinselectie van de beste restaurants om goed te eten voor een vriendelijke prijs. Alle reden voor een Italiaans feestje, afgelopen maandag aan de Amsterdamse Apollolaan, met een keuze uit de uitgebreide menukaart en een paar mooie wijnen, die sommelier Antonino Ballarino selecteerde.

Naamgever van het Italiaanse restaurant en directeur van Hilton Amsterdam, Roberto Payer, Franz Conde, Executive Chef en Raul Navarro, Restaurant Manager, zijn uitgesproken blij met deze erkenning: “Het is een fantastische opsteker voor het hele team, dat we al een half jaar na de opening van het nieuwe Roberto’s een Bib mogen voeren. We zijn supertrots dat we in zo’n select gezelschap van slechts 93 restaurants in Nederland een plaats hebben veroverd.”

Het vernieuwde Roberto’s dat zijn deuren opende in mei 2009, grijpt terug naar de ‘klassieke Italiaanse gastronomie’. De menukaart biedt seizoensgebonden gerechten op basis van oorspronkelijke Italiaanse receptuur en pure ingrediënten, met een eigentijdse signatuur. Het nieuwe à la carte concept bestaat uit zowel vriendelijk geprijsde als exclusieve gerechten. Roberto’s serveert een wekelijks wisselend tweegangen lunchmenu voor € 29,50 en een driegangen dinermenu voor € 32,50. De uitgebreide wijnkaart bevat onder andere alle 35 Italiaanse DOCG’s, de top van de Italiaanse wijnen, maar ook verrassende, onbekende streekwijnen van autochtone druivensoorten en meer dan twintig aantrekkelijk geprijsde open wijnen.

Hospitality Management, Frank Lindner


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Coronavirus: checklist en veelgestelde ondernemersvragen. Wie betaalt de rekening?

Het coronavirus komt steeds dichterbij, maar wat is de impact op de logiesverstrekkers in ons land? Het RIVM en KHN hebben de meest gestelde vragen en antwoorden over het coronavirus op een rij gezet, waarbij ook wordt gekeken naar de impact van de verspreiding van het virus op jouw onderneming. We ...

Achtergronden Internationaal
Coronavirus laat diepe wonden achter bij hotels in Hongkong

Hoteliers in Hongkong voelen zich in de steek gelaten door hun overheid. De recente uitbraak van het coronavirus heeft de hotellerie in de stad diep getroffen: terwijl er vorig jaar in februari 90.000 nachtelijke bezoekers werden geregistreerd, is dat aantal nu gedaald naar 3.000. De overheid heeft ...

Achtergronden Tech
Reissector: Google wordt nu echt een maatje te groot

Ruim dertig bedrijven uit de reissector dienen een klacht tegen Google in bij de Europese Commissie. Google geeft namelijk de resultaten uit de eigen zoekmachine voorrang op het aanbod van reisbedrijven, zo meldt de Financial Times. Met andere woorden: als je googelt naar een hotel in Praag, dan zie...

Interview
"Een ode aan de natuur waarin concept, interieurontwerp en gastbeleving tot één uniek verhaal samensmelten"

Ontwerpen vanuit een hospitality perspectief met de natuur als leidraad Interview met Ruud Belmans van WeWantMore en Steven Verrept van Château de Vignée over de transformatie van een 400 jaar oud kasteel naar een unieke gastbeleving in het topsegment van de Belgische Ardennen. Het k...

Personalia Internationaal
Stefan Dubbeling nieuwe directeur België en Nederland van de BWH Hotel Group

Stefan Dubbeling (48) start per 1 maart aanstaande als Regional Director België & Nederland voor de BWH Hotel Group. Hij volgt daarmee Wytze van den Berg op die, na ruim 14 jaar, aan de slag gaat als Managing Director EMEA voor WorldHotels Collections. In de rol van Regional Director wo...

Interview Longread
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeiden: Nullum est jam dictum, quod non sit dictum prius. (Niets kan gezegd worden dat al niet eerder gezegd is.) Waaronder: Tempus fugit. (De tijd snelt v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: