Campagne TOP 3 Hotello of the Year Award gaat van start

Auteur: Redactie
Mensen 16 december 2022
Campagne TOP 3 Hotello of the Year Award gaat van start

Annelous Fleuren-Drijver, Renco Schipper en Martin Hendricks (rechts op de openingsfoto) lieten meer dan 35 genomineerden en 7 halve finalisten achter zich. Tijdens de jaarlijkse vakjury bijeenkomst hielden 10 Hotello’s een pitch in de vorm van een Pecha Kucha (20 slides, elk 20 seconden in beeld).

Volgens de vakjury was het een lastig besluit. Het waren zeven prachtige verhalen en ijzersterke Hotello’s die stuk voor stuk thuis hoorden in de TOP 8 van de Hotello of the Year Award.

Hotello of the Year Award 2023

Ieder jaar reikt HotelloTOP deze onderscheiding uit aan dé Hotello (of Hotello duo) die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche in 2022. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Bovendien heeft deze persoon in 2022 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit! De vakjury bestond dit jaar uit: Caroline Receveur, Jakob-Jan Blaauw, Bram Kreté, Marc van Boekholt, Menno Djie, Peter Heule, Rick de Jonge, Floris Licht en Robert Melaard, voorgezeten door Stephanie van Oorschot.

Alle Hotello’s hebben een topprestatie geleverd en HotelloTOP deelt hun trots. Iedereen in de TOP 8 had een indrukwekkend verhaal en mag trots zijn op zijn of haar nominatie:

  • Ariane van Mancius (HMSM ‘99)
  • Chrystal Timmerman (SAXION ‘15)
  • Derk van Haastert (HTH ‘12) & Reinier de van der Schueren (HTH ‘06)
  • Malou van der Burgt (BUas ‘17)
  • Jozien Boersma (HTH ‘06) & Laurie Lancee (HTH ‘06)

Vervolgprocedure:

Aanstaande maandag starten de finalisten met hun online campagnes. Hun doel is om zoveel mogelijk stemmen te werven. Vanaf 19 december kan het publiek online stemmen voor hun favoriete Hotello. Deze stemmen tellen voor een deel mee in de einduitslag van de award. Volg de finalisten en hun campagne op de voet via de Facebook en Instagram pagina’s van HotelloTOP.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws