Caro van Eekelen is de baas, voor even dan...

18 april 2014
Caro van Eekelen is de baas, voor even dan...

Caro van Eekelen, Chief Operating Officer HotelServices Accor Benelux, is gasthoofdredacteur voor de juni-editie van Hospitality Management.

*Evenwichtig beeld*
Sinds 2009 zwaait Caro van Eekelen de scepter op het Nederlandse hoofdkantoor van Accor in Amsterdam, maar sinds januari 2014 ook in Brussel, en is daarmee een van de meest succesvolle vrouwen in de hotellerie. De hotellerie was toch altijd een beetje een ‘mannenbusiness’, en Caro laat met haar daadkracht en visie zien dat het strijdtoneel best een wat evenwichtiger beeld mag krijgen.

*Wat gaat Caro doen?*
Als gasthoofdredacteur bepaalt ze waarover er wel/niet wordt geschreven in Hospitality Management. Afgelopen vrijdag was al het eerste redactieoverleg op het hoofdkantoor van Accor in Amsterdam. Dat Caro weet wat zij wil, mag duidelijk zijn. De juni-editie van Hospitality Management wordt fris, krijgt nieuwe invalshoeken, verrassende interviews, achtergrondverhalen en meer.

*Nieuwe rubrieken*
Als gasthoofdredacteur draagt Caro van Eekelen nieuwe rubrieken aan, die voor een persoonlijke invulling zorgen en Hospitality Management daarmee de signatuur van Caro meegeeft. Dit mag u dus niet missen!

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws