Crisis. Welke crisis? Waarom hoteliers nooit rekening houden met zwaar weer

Auteur: Redactie
29 september 2021
Crisis. Welke crisis? Waarom hoteliers nooit rekening houden met zwaar weer

De wereldwijde coronapandemie laat haar sporen na in de hospitality-industrie. Het vakgebied turnaroundmanagement biedt perspectief om hier mee om te gaan. Waarom ontbreekt echt risicomanagement in businessplannen en managementmeetings? Waarom zien we zwaar weer nooit aankomen, en kan dat eigenlijk wel? En hoe bouw je dan een wendbare organisatie die klaar is voor de volgende crisis?

Om antwoord op die vragen te krijgen zal Prof. dr. Jan Adriaanse - als hoogleraar turnaround management verbonden aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Universiteit Leiden - spreken tijdens hét hotelcongres in Nederland: HotelSummit. Inschrijven voor HotelSummit kan hier.

 Adriaanse is naast hoogleraar  medeoprichter van BFI, een onafhankelijk corporate finance advieskantoor in Amsterdam gespecialiseerd in business valuation, financiële analyse en change- en turnaroundmanagement.

Over HotelSummit

HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Het congres heeft ieder jaar een rode draad. De rode draad wordt jaarlijks vastgesteld in overleg met de Raad van Advies en het thema dit jaar is: Een nieuw begin. HotelSummit 2021 vindt plaats op 15 november 2021.

Overig nieuws