De kracht van (social) media

8 september 2010 |
De kracht van (social) media<

Maandag 20 september organiseert de Association of Food and Beverage Management een bijeenkomst in het teken van (social) media. Sprekers deze middag zijn Charles Groenhuijsen, oud NOS correspondent en mediakenner en Cor Hospes, marketing en social media specialist. Aansluitend zal er een discussie plaatsvinden met horecaondernemer en actief twitteraar Hans Vugts, directeur Casa400, Directeur Hotelschool Den Haag, de heer Wim Dooge en Hans Poortvliet, directeur HSMAI over de vraag 'welke kansen biedt (social) media'.

Marketing- en communicatiebeleid
Er zal tevens stil gestaan worden bij hoe je als horeca bedrijf je marketing en communicatiebeleid in zou moeten richten en welke mogelijkheden deze kunnen bieden voor bijvoorbeeld human resources, inkoop en omzet. Horecabranche journalisten Richard Kok van Misset Horeca en Frank Lindner, Hospitality Management zullen de aanwezigen met tips en trics voorzien tijdens een discussie met Charles Groenhuijsen.

Vijf themabijeenkomsten
De Association of Food & Beverage Management is een dynamische club die zich bezighoudt met onderwerpen en actualiteiten binnen het vakgebied Food & Beverage. Naast de mogelijkheid voor het vergroten van de F&B kennis en het opdoen van inspiratie biedt de vereniging ook de mogelijkheid voor het opzetten en uitbreiden van een netwerk. Dit wordt gerealiseerd door de organisatie van vijf themabijeenkomsten, een golftoernooi, nieuwjaarsdiner en het social event (inspirerend weekend weg naar binnen- of buitenland). Sprekers tijdens de afgelopen en komende bijeenkomsten: Jos Burgers (De gast centraal), Hans Steenbergen & Anneke Ammerlaan (F&B trends), Jan Vermeiren (Linkedin specialist), David Crouwel (succesvol ondernemen en inkopen), Charles Groenhuijsen & Cor Hospes (Hospitality en de kracht van de media), en Ben Tiggelaar (Inspirerend Leiderschap).


Eline Dragt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Radisson Blu Palace Hotel vraagt hotelgasten te gaan strandjutten

In de strandhoogseizoen maanden in Noordwijk aan Zee heeft het Radisson Blu Palace Hotel een actie bedacht om hotelgasten te vragen om te helpen bij het schoonhouden van het strand. Het hotel vraagt gasten, wanneer ze een strandwandeling gaan maken, om een papierentasje mee te nemen en onderweg a...

Opening
Hotel Beijer: het eerste boutique antique hotel

In het geweld van de openingen van nieuwe hotels van grote ketens die hun weg naar Utrecht hebben gevonden, is de opening van Hotel Beijers bijzonder te noemen. Door de combinatie van boutique met antique is Hotel Beijers uniek voor Utrecht en misschien zelfs wel voor heel Nederland. Bij Hotel Beije...

Personalia
Jolijn Zeeuwen nieuwe General Manager Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft Jolijn Zeeuwen aangesteld als de nieuwe General Manager. Ze neemt de functie over van Karin van den Berg, die naar Duitsland verhuisde om de rol van Area General Manager West & Zuid Duitsland te vervullen. Jolijn studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en begon haar Hilto...

Opening Hotelketens
Accor herpositioneert zich in Noord-Europa, 2000 kamers erbij

Accor’s groei in Noord-Europa wordt bevestigd met de aankondiging van 15 nieuwe contracten in de eerste helft van 2019; waarvan zeven in het Verenigd Koninkrijk, vijf in België, twee in Denemarken en één in Nederland. De nieuwe overeenkomsten voegen zo meer dan 2000 kamers a...

Wet- en regelgeving Longread
Outsourcing (deel 2): Juridische aandachtspunten bij uitbesteding

Uitbesteding (of outsourcing) heeft geen eenduidige definitie in de markt, maar je zou het in algemene termen kunnen omschrijven als een transactie waarbij een leverancier functies gaat vervullen die een bedrijf eerder intern vervulde. Met andere woorden, bij een uitbesteding belegt de uitbestedende...

Opening Hotelketens
Carlton Hotel Collection opent zijn twaalfde hotel in de Schotse hoofdstad

Carlton Hotel Collection heeft er een mooie aanwinst bij; Market Street hotel opende onlangs in het centrum van Edinburgh. Op deze Unesco World Heritage locatie, ‘the Old Town’ van Edinburgh, gaat het hotel op in de historische skyline van de stad en is de inspiratie van de omgeving voel...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: