Dit leest u in de Hotel & Innovatie-special van Hospitality Management

Auteur: redactie
17 november 2023
Dit leest u in de Hotel & Innovatie-special van Hospitality Management

Deze maand valt bij iedere hotelier weer de gloednieuwe Hotel & Innovatie-special van Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op de cover: Sophie Mulders, general manager van Hotel Papendal.

Zij vertelt in een uitgebreid interview over de bijzondere mix tussen topsport en ‘reguliere’ gasten en congressen en de invloed die dit heeft op de plek van Hotel Papendal op de Nederlandse hotelmarkt. Mulders ontvouwt daarnaast haar visie op de toekomst van de hotellerie.

Ook aan het woord komt Floor van Boxtel, in het verleden mede-eigenaar van een aantal hotels in Den Bosch en nu oprichter van B&B HAERT in Haarlem. Door zich te focussen op het hogere segment en veel aandacht te besteden aan wellness, design en het interieur weten Van Boxtel en haar partner zich te onderscheiden: “Het is wel een B&B, maar eigenlijk kunnen gasten de service van een hotel verwachten.”

Terugblik op HotelSummit 2023

Naast deze twee interviews vindt u in Hotel & Innovatie een terugblik op de geslaagde achtste editie van HotelSummit, hét jaarcongres voor hotelmanagement. Ron de Bruijn van Hotelsterren vertelt verder over de nieuwe normering op het gebied van het sterrensysteem, terwijl Dr. Daphne Dekker in de eerste editie van Hotel & Wetenschap uitlegt waarom de manier waarop reviews worden weergegeven ertoe doet.

Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download Hotel & Innovatie op onze website.

Overig nieuws