DNA-gala EHMA levert ruim vier ton op

5 december 2013
DNA-gala EHMA levert ruim vier ton op

Onder leiding van Beau van Erven Dorens en Renate Verbaan is tijdens een gala met veiling 440.584 euro opgehaald. De opbrengsten komen ten goede aan het DNA-onderzoek van het
Antoni van Leeuwenhoek naar nieuwe, persoonlijke behandelingen op maat voor patiënten met verschillende soorten kanker.

*Hotelmanagers*
Het DNA-Gala 2013 is een initiatief van de Nederlandse afdeling van de European Hotel Managers Association (EHMA) in het kader van het 100-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek en vond plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam.

*Lunch met Rutte*
Een loterij en een veiling maakten onderdeel uit van de avond. Veilingstukken zoals een tweedaags Laurent-Perrier arrangement in Reims, een diner van sterrenchefs, een reis voor twee personen naar Zuid-Afrika, en een ontmoeting en lunch met minister-president Mark Rutte in het Kurhaus, wisselden gedurende de avond van eigenaar.


~Van Boekholt en Spetter na hun winnende bod op een workshop bij Ciel Bleu~

*Samen sterk*
Partner in linnenservices Blycolin had een van de tafels tijdens het gala. Tijdens de veiling wisten algemeen directeur Marc van Boekholt samen met Michael Spetter van Golden Tulip/Hotel- & Leisure Groep Zuid-Nederland beslag te leggen op een workshop Taste of Ciel Bleu voor 15 personen.

Op de foto boven: presentatoren Beau van Erven Dorens en Renate Gerschtanowitz-Verbaan maken de opbrengst bekend aan Jan Roersma voorzitter Stichting DNA-Gala (links) AVL-bestuursvoorzitter René Medema (tweede van rechts).

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws