Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

19 april 2012 |
Dubbel jubileum Duin & Kruidberg

Maandag 23 april viert Landgoed Duin & Kruidberg een dubbel lustrum: het tienjarig bestaan van De Vrienden van Jacob en het vijftienjarig dienstverband van chef-kok Alain Alders.

Heden en verleden
Tijdens een uitgebreide Cocktail Dinatoir, waar meer dan 250 gasten genodigd zijn, wordt een proeverij van verschillende culinaire gerechten geserveerd die de afgelopen jaren door Alain en zijn brigade op de kaart zijn gezet.

15 jaar trouwe dienst
Alain Alders is op 1 mei aanstaande precies 15 jaar in dienst bij Landgoed Duin & Kruidberg. Hiervoor werkte hij onder andere bij De Hoefslag in Bosch en Duin en De Kersentuin in Amsterdam.


Alain Alders aan het werk met reuzengamba's

Totale beleving
Toen het landgoed voor externe gasten haar deuren opende, is Alain De Vrienden van Jacob gestart. Zijn filosofie is goed merkbaar op een avond bij De Vrienden van Jacob. "Liefde en passie voor het koken, persoonlijke aandacht voor je gasten, je collega’s en leveranciers zijn de basis van alles. Zo werk ik graag. Daarnaast is de juiste wijn- en spijscombinatie heel belangrijk. Een Michelinster krijg je niet alleen voor topkwaliteit eten en drinken, het gaat om de totale beleving. Mensen moeten zich gelijk thuis voelen, genieten!", Aldus Alain Alders, Executive Chef van De Vrienden van Jacob.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

30 jaar Hospitality Management
11 jaar geleden in Hospitality Management: Chris Luken

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week Fletcher-oprichter Chris Luken. In 2010 sprak Hospitality Management met de 'self- ...

Economie Corona
Hotelovernachtingen volgend jaar weer terug op niveau 2019

Na de grootste dip uit de historie van de hotelsector is herstel in zicht. In 2022 komt het aantal hotelovernachtingen in Nederland weer uit op het niveau van piekjaar 2019 met bijna 55 miljoen. In Amsterdam duurt het een jaar langer voordat de schade is ingelopen, omdat de stad erg afhankelijk is v ...

Achtergronden Ondernemen
Max Brown Hotels winnaar ‘Hotel Website of the Year 2021’

Zojuist is tijdens een digitale ceremonie bekend gemaakt dat Max Brown Hotels winnaar is geworden van de Hotel Website of the Year verkiezing 2021. De hotelketen mag deze titel een jaar lang voeren en heeft een bokaal en een cheque ter waarde van € 1.000 ontvangen. Communicatieboodschap door ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Hans van Spronsen
Column Hans van Spronsen: 2020; Het jaar van personeelstekort tot gastentekort

Begin 2020 was onze zorg en grootste uitdaging voor het jaar: het personeelstekort. In maart werden we ruw geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. Corona sneed ons de pas af. Dit met ongelofelijke gevolgen voor onze sector. Al snel moesten we leven met de verplichte sluiting en vervolgens met d ...

Hotelketens Internationaal
Rosewood Hotels & Resorts opent in 2023 hotel in Rome

Rosewood Hotels & Resorts, een wereldleider op het gebied van luxe reis- en lifestyle-ervaringen, is door vastgoedbedrijf Antirion SGR aangesteld om Rosewood Rome, dat in 2023 in het hart van de hoofdstad zal worden geopend, te beheren. Het nieuwe hotel is gevestigd in het voormalige hoofdkantoo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: