Duik met de Never Checkout-podcast in de technologische bewegingen die de hotelbranche transformeren

Auteur: redactie
Branded Content 18 juli 2023
Duik met de Never Checkout-podcast in de technologische bewegingen die de hotelbranche transformeren

Duik dieper in de technologische bewegingen die de hotelbranche transformeren en ontdek de actuele trends en uitdagingen. Laat je door de Never Checkout-podcast bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de hospitality sector, waarin wereldwijd erkende experts hun unieke inzichten delen om jou te helpen bloeien in een dynamische omgeving.

Over gastheer Sjors Brul (CEO Sbit Hospitality ICT Services):

“‘Never Check Out’ - Geen alledaags motto, maar een levensfilosofie die het avontuur van mijn reis omarmt en fouten ziet als kansen voor groei.

In 1999 startte ik, op een simpele zolderkamer, mijn avontuur. Ik was ongelukkig met de beperkte technologie in hotels en had een brandend verlangen naar verandering. Uit die vastberadenheid ontstond Sbit Hospitality ICT Services.

Met een niet aflatende toewijding aan excellentie en een passie voor innovatie is het mij en mijn team gelukt om Sbit te laten uitgroeien tot een leidende speler op de Europese markt.

Ik besefte dat het hervormen van de hotelbranche geen soloproject kon zijn en sloeg daarom in 2022 de handen ineen met de TSH Group. Dit strategisch partnerschap is gericht op het transformeren van de hospitality-sector tot een Europese grootmacht.

Tegelijkertijd voelde ik de dringende behoefte om mijn inzichten en geleerde lessen te delen met andere leiders in de hotelbranche. Deze overtuiging inspireerde tot het maken van deze podcast. Dit platform dient als een gemeenschappelijke ruimte voor opinieleiders, ondernemers en innovators, en biedt een wereldwijd podium voor diegenen die de hotelbranche willen herdefiniëren.”

Het beveiligen van het hotel: de essentie van cyberverzekeringen

AFLEVERING 1

Sjaak Schouteren

Cyber Practice Leader bij Marsh

In deze aflevering belichten Sjaak Schouteren en Sjors Brul het cruciale belang van het beheer van mogelijke software- en IT-problemen binnen de hospitality industrie. Ze benadrukken de noodzaak van specialisten in cyberverzekeringen voor de bescherming tegen bedrijfsstagnatie door storingen van cloudproviders. De discussie maakt onder andere duidelijk dat platforms als Booking.com niet automatisch verzekerd zijn en dat bedrijven hun beleid expliciet moeten bevestigen om dekking te garanderen.

 

NIS2 en het nieuwe tijdperk van compliance

AFLEVERING 2

Hans ten Hove

VP Continental Europe bij Datto

Deze aflevering spoort hotels aan om hun Managed Service Providers (MSP's) opnieuw te beoordelen op hun vermogen om te adviseren over NIS2-compliance en cyberveerkracht. Het belicht hoe MSP's klanten kunnen weigeren die niet bereid zijn te investeren in noodzakelijke beveiligingsmaatregelen. Hans ten Hove benadrukt de gedeelde verantwoordelijkheid van alle partners en ziet NIS2 als een kans om best practices te versterken.

 

De beveiliging van gastgegevens op hotel-tv's

AFLEVERING 3

Olaf Stoelinga

Sales Manager bij Philips

Een levendige discussie over de zorgen van gasten bij het invoeren van persoonlijke inloggegevens op tv's in hotelkamers. Op basis van zijn uitgebreide internationale ervaring verzekert Olaf Stoelinga dat de procedure veilig is.

“Het systeem communiceert met het Property Management System (PMS) en wist alle gastgegevens - inclusief inloggegevens, browsegeschiedenis en cookies”

 

Het opzetten van een 24/7 cyberbeveiligingsplan voor hotels

AFLEVERING 4

Marwin Marcussen

EMEA Sales Engineer bij Kaseya

In deze aflevering bespreken Marwin en Sjors de gezamenlijke inspanning die nodig is voor effectieve cyberbeveiliging in hotels. Ze onderstrepen het belang van een Managed Service Provider (MSP), kwaliteitsproducten en de ‘drie P’s’: Proces, Mensen en Product.

In de voortdurende ‘wapenwedloop’ tegen hackers worden cruciale beveiligingsmaatregelen zoals Antivirus (AV), Endpoint Detection and Response (EDR) en een Managed Security Operations Center (SOC) benadrukt.

 

Website: www.nevercheckout.com

Spotify

Google Podcasts

Apple Podcast

Overig nieuws