Duurzaam, fris en hygiënisch TECElux met douche-wc of wc TECEone

Auteur: Redactie
Branded Content 3 november 2022
Duurzaam, fris en hygiënisch TECElux met douche-wc of wc TECEone

Design, luxe en veel hygiënische voordelen biedt TECE met de combinatie van de TECElux met de stroomloze douche-wc TECEone. In hetzelfde elegante design levert TECE het standaard toilet TECEone, die eveneens met de TECElux is te combineren.

De combinatie van de TECElux met de douche-wc is zeer duurzaam. Want deze bespaart op wc-papier, verwarmingsenergie en water. Bovendien zijn ze eenvoudig en snel te reinigen en gebruiken ze nauwelijks dure stroom, mede doordat de douche-wc op waterkracht werkt. Uw gasten profiteren mee, dankzij de frisheid en vele hygiënische voordelen.

TECElux: hygiënisch en duurzaam

De TECElux is een compleet systeem dat bestaat uit een inbouwreservoir met veel extra functies en een luxe glazen frontplaat waarin de spoeltoetsen zijn geïntegreerd. De frontplaat heeft geen spleten waarin zich vuil nestelt. Dit is hygiënisch en heeft het voordeel van makkelijk reinigen. Het spoelen geschiedt met een lichte aanraking van de toetsen maar kan ook aanraakvrij. Aanraakvrij is hygiënischer want het voorkomt de overdracht van bacteriën en virussen.

Wat de ingebouwde techniek betreft is de TECElux gemaakt voor duurzaamheid en comfort. De zithoogte kan naar wens worden ingesteld en het ingebouwde luchtreinigingssysteem zorgt voor het voorkomen van nare geuren. Dit luchtreinigingssysteem recirculeert de lucht zodat geen verwarmingsenergie verloren gaat. Voor duurzaam watergebruik is het spoelreservoir uitgerust met de duospoeltechniek. Ook de mogelijkheid tot het instellen van een kleinere volspoeling (4,5 of 6 liter) draagt bij aan een forse besparing van water, die kan oplopen tot 50%. Tot slot zorgen de oplichtende toetsen voor voldoende licht s ’nachts.

Douche-wc: hygiënisch en fris

Met de douche-wc TECEone reinigt men met water in plaats van wc-papier of natte doekjes. Dit is veel hygiënischer, zacht voor het onderlichaam en geeft een lekker fris gevoel.

Betrouwbaar, geen stroomkosten

De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor gebruikt de TECEone geen dure stroom, functioneert betrouwbaar en is in vergelijking met andere merken gunstiger in prijs.

Verlaagt footprint

Omdat er geen toiletpapier en natte doekjes worden gebruikt, komen er minder schadelijke stoffen in het afvalwater terecht. Geen verbruik van wc-papier betekent bovendien een aanzienlijke besparing van bomen. Ook komen de productie-, verpakkings- en vervoerskosten van papier te vervallen. Allemaal voordelen die een bijdrage leveren aan het verlagen van de ecologische voetprint.

Toilet in hetzelfde design als douche-wc

Het standaard toilet TECEone heeft hetzelfde elegante design als de douche-wc en kunnen dus mooi gecombineerd worden. Beiden zijn randloos (rimfree) en hebben een geïntegreerde spatbescherming. Dit zorgt voor een effectieve spoeling, zodanig dat de rand minder snel vervuild. Dankzij de randloze constructie, de ergonomische vormgeving van de wc-zitting en de mogelijkheid om de zitting snel te verwijderen, kunnen bril en wc eenvoudig worden gereinigd. Dit zorgt voor een fris toilet, meer hygiëne en bespaart op schoonmaaktijd.

Overig nieuws