EasyHotel opent vier nieuwe hotels

24 december 2015
EasyHotel opent vier nieuwe hotels

easyHotel opent in het nieuwe jaar vier nieuwe hotels in de Benelux. Brussel en Amsterdam kunnen in 2016 in elk geval een nieuw hotel verwelkomen,
de andere locaties zijn nog niet bekend.

*Nieuwe financieringsovereenkomst*
DanZep Hotels, de Nederlandse franchisehouder van het easyHotel-concept in de Benelux, heeft een financieringsovereenkomst gesloten met ING Bank. De bank stelt 25 miljoen euro beschikbaar om de verdere groei te helpen realiseren. Samen met de eerdere investering van Crossroads European Real Estate Fund - als mezzanine partner- komt dit neer op een totaal aangetrokken kapitaal van 45 miljoen euro in 2015.

*Uitbreiding easyHotel Benelux*
Hans-Poul Veldhuyzen van Zanten, mede-oprichter en eigenaar DanZep: "We hebben in ING onze ideale partner gevonden om de gewenste groei mogelijk te maken. We zijn dan ook zeer verheugd over deze overeenkomst en het vertrouwen dat we krijgen van ING. Het feit dat onze huidige hotels in de Randstad zo goed lopen, heeft enorm bijgedragen aan de totstandkoming van deze financiering. We hebben zin in de bouwfase met onze partner Bakels en Ouwerkerk en zien er naar uit om het komend jaar in meer steden in de Benelux open te gaan en zo nog meer gasten kennis te kunnen laten maken met het easyHotel-concept."

~Christel Tuin~


Overig nieuws