ebookers geeft 3 miljoen cadeau

7 januari 2015
ebookers geeft 3 miljoen cadeau

Dankzij het loyaliteitsprogramma Bonus+ heeft ebookers tot nu toe meer dan € 3 miljoen aan BONUS+ tegoed cadeau gedaan. Bonus+ kan
door leden worden ingezet als korting op hun volgende hotelboeking. ebookers is het eerste online reisbureau dat consumenten beloont met kortingen, bonussen en exclusief toegevoegde services bij het boeken van vluchten, hotels en gecombineerde trips voor zowel de zakelijke als de vrijetijdsreiziger.

*Loyaliteitsprogramma*
ebookers geeft met het loyaliteitsprogramma bij het boeken van vluchten, hotels en pakketreizen Bonus+, die direct in te wisselen zijn als korting bij een volgende hotelboeking. Leden ontvangen 3% van het aankoopbedrag in Bonus+ bij hotelboekingen, 2% op pakketreizen en 1% op vluchten. Aanvullend 1% extra op vliegtickets en 2% op hotels als via de ebookers-app wordt geboekt.Tot nu toe was de hoogste Bonus+ beloning van één klant in één boeking maar liefst € 591 waard.

*Rangen*
Er bestaan drie verschillende rangen binnen het lidmaatschap van BONUS+: Silver, Gold en Platinum. Gold en Platinum leden ontvangen gratis upgrades bij deelnemende hotels. Sinds de lancering van het loyaliteitsprogramma is ebookers een samenwerking aangegaan met meer dan 1300 hotels over de hele wereld.

*Jessica Craker*
Hoofd marketing van ebookers, Jessica Craker: "Ons doel van de lancering van BONUS+ was om consumenten te helpen om meer uit hun reiservaringen te halen en trouwe klanten te belonen. Het is fantastisch om te zien dat wij al bijna 44% meer nieuwe aanmeldingen hebben gekregen dan van te voren verwacht.

Overig nieuws