Eerste 5 sterren hotel in Zeeland en Zuid Nederland

17 november 2016 | Jorien Slager

Manoir Inter Scaldes heeft een vijfde hotelster in de wacht gesleept. Vorig jaar werd het Zeeuwse hotel, bestaande uit 12 luxe hotelkamers en suites volledig vernieuwd in Contemporary  stijl met kunst & design. De kamers kregen tevens volledig nieuwe en zeer luxe badkamers. Het hotel werd door Hotelsterren op 270 normen beoordeeld en als 5 sterren geclassificeerd. Hierdoor mag Inter Scaldes zich het enige vijfsterrenhotel van Zeeland en Zuid Nederland noemen.

Recent mocht restaurant Inter Scaldes samen met De Librije in Zwolle en De Leest in Vaassen de top aanvoeren van de prestigieuze restaurantguide Gault & Millau met 19,5 punten. Daaraan voorafgaand werd Inter Scaldes verkozen tot  het beste restaurant van Nederland 2017 door restaurantgids  ‘Lekker 500’.

De heer P. Zoon, Burgemeester van de gemeente Reimerswaal heeft op woensdag 16 november jl. officieel het  5*sterrenschild aan Claudia & Jannis Brevet uitgereikt. In aanwezigheid van Ron de Bruijn, directeur Hotelsterren en Monique Verschuure, voorzitter afdeling Zuid Beveland van Koninklijke Horeca Nederland, werd de bekroning feestelijk beklonken.

De officiële sterrenclassificatie wordt in Nederland uitgevoerd door Hotelsterren namens Koninklijke Horeca Nederland. Hotel Inter Scaldes heeft met succes de overstap gemaakt naar de nieuwe Europese hotelclassificatie, die inmiddels in 13 landen is gevoerd en waarbij meer dan 21.000 hotels zijn aangesloten. Ron de Bruijn van Hotelsterren: “Vanwege de tot in de puntjes verzorgde faciliteiten en hoogstaande gastvrijheid en dienstverlening kennen wij Hotel Inter Scaldes graag 5 sterren toe. In dit hotel is overnachten een ware toevoeging -op niveau- aan het sterrenrestaurant.”

Kijk voor alle geclassificeerde hotels op www.hotelsterren.nl.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Verbouwen
City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst ...

Van der Valk
Cantharel’s keukentafel verbindt gast met eten

Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel’s Keukentafel. Een culinair avondje uit in het naast het hotel gelegen landhuis waar ze onder leiding van chef-kok Justa van Ryssen en sommelier...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: vijf keer raak

“De hotelindustrie verliest de controle over haar eigen kamervoorraad.” Dat was een van de belangrijkste – wat apocalyptisch aandoende - voorspellingen in de white paper van de International Hotel Association over de toekomst van de hotelsector. Het in 1996 gepubliceerde rapport me...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: