Eerste namen F&B professional of the year

24 november 2010 |
Eerste namen F&B professional of the year<

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar dé F&B professional of the Year. Iedere food & beverage professional die in de hospitalitybranche werkt mag zich aanmelden. Er wordt momenteel koortsachtig gekeken welke kandidaten er op de longlist met tien namen komen te staan. De selectiecommissie heeft het genoegen om de eerst vier namen van kandidaten bekend te maken.

Nog zes plekken te vergeven
De eerste kandidaten zijn, in willekeurige volgorde: Suzanne de Zwaan (Hotel en Congrescentrum Papendal), Harm van Beurden (Kapellerput conferentiehotel), Roel Ruijs (The Dylan Amsterdam) en Jan Stoeltie (WestCord). Er zijn dus nog zes plekken te vergeven. De periode om uzelf of uw collega aan te melden loopt tot 15 december. Dat kan door het "aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc in te sturen naar info@afbm.nl
Stemmen
Uit alle inzendingen worden 10 personen op de longlist geplaatst. De kandidaten kunnen zich vervolgens van 20 december tot en met 14 januari presenteren op de website van Hospitality Management en de AF&BM. Bezoekers van deze sites kunnen gedurende deze periode stemmen op de kandidaten.

Presentatie voor jury
De drie personen met de meeste stemmen, geven vervolgens op dinsdag 18 januari een presentatie van maximaal 10 minuten aan een zeer kundige jury. Criteria waar de jury deze middag op zal letten zijn: Originaliteit & Innovatie, Onderwijs en Duurzaamheid & Authenticiteit. Op zaterdag 22 januari 2011 zal deze prijs, tijdens het AF&BM nieuwjaarsgala worden overhandigd door de heer Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland.

Eenvoudig en gratis
Deelname aan de F&B Award is eenvoudig en gratis. De inschrijvingsperiode loopt tot 15 december. "Download hier het aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc en stuur het in via "info@afbm.nl"

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Louvre Hotels Group lanceert wereldwijd nieuwe kamer voor Golden Tulip in Nederlandse stijl

De Franse hotelorganisatie Louvre Hotels Group zet de schijnwerpers op Nederland bij de vernieuwing van Golden Tulip hotels. In 2016 lanceerde de hotelketen een geheel nieuwe merkstrategie en -uitstraling voor het hotelmerk en recent is besloten om de Nederlandse roots wereldwijd te benadrukken in d...

Events Hoteltech
LiveBlog tijdens HotelTech 2019 - Het volledige programma

Maandag is het zover: HotelTech 2019. Nieuw dit jaar is de liveblog die de redactie van Hospitality Management tijdens het congres bij zal houden. Mocht u er niet bij kunnen zijn, hou dan de website scherp in de gaten om op de hoogte te blijven. Hieronder worden de hoofdrolspelers van HotelTech 2019...

Amsterdam Opening
Groot feest voor toekomstige werknemers nhow Amsterdam RAI

In het eerste kwartaal van 2020 opent nhow Amsterdam RAI haar deuren. Dit spraakmakende hotel gelegen naast RAI Amsterdam beschikt over 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Dit vraagt om hospitality toptalenten die een essentiële bijdrage leveren aan het verb...

Advertorial
Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche?

Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche? Daar heeft HÜPPE een aantal praktische oplossingen voor. Zodat de warmte beter in de doucheruimte blijft hangen en er minder water op de vloer komt. Tevens zijn de oplossingen ook toepasbaar op andere merken. Vast of beweegbaar segment voor in...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: