Eerste namen F&B professional of the year

24 november 2010 |
Eerste namen F&B professional of the year<

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar dé F&B professional of the Year. Iedere food & beverage professional die in de hospitalitybranche werkt mag zich aanmelden. Er wordt momenteel koortsachtig gekeken welke kandidaten er op de longlist met tien namen komen te staan. De selectiecommissie heeft het genoegen om de eerst vier namen van kandidaten bekend te maken.

Nog zes plekken te vergeven
De eerste kandidaten zijn, in willekeurige volgorde: Suzanne de Zwaan (Hotel en Congrescentrum Papendal), Harm van Beurden (Kapellerput conferentiehotel), Roel Ruijs (The Dylan Amsterdam) en Jan Stoeltie (WestCord). Er zijn dus nog zes plekken te vergeven. De periode om uzelf of uw collega aan te melden loopt tot 15 december. Dat kan door het "aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc in te sturen naar info@afbm.nl
Stemmen
Uit alle inzendingen worden 10 personen op de longlist geplaatst. De kandidaten kunnen zich vervolgens van 20 december tot en met 14 januari presenteren op de website van Hospitality Management en de AF&BM. Bezoekers van deze sites kunnen gedurende deze periode stemmen op de kandidaten.

Presentatie voor jury
De drie personen met de meeste stemmen, geven vervolgens op dinsdag 18 januari een presentatie van maximaal 10 minuten aan een zeer kundige jury. Criteria waar de jury deze middag op zal letten zijn: Originaliteit & Innovatie, Onderwijs en Duurzaamheid & Authenticiteit. Op zaterdag 22 januari 2011 zal deze prijs, tijdens het AF&BM nieuwjaarsgala worden overhandigd door de heer Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland.

Eenvoudig en gratis
Deelname aan de F&B Award is eenvoudig en gratis. De inschrijvingsperiode loopt tot 15 december. "Download hier het aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/AFBM/Aanmeldingsformulier_F_B_Professional_of_the_Year.doc en stuur het in via "info@afbm.nl"

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Toerisme Coronacrisis
Nederlanders willen weer op reis volgens verzekeraars

De Nederlandse reislust komt weer terug. Na de uitbraak van corona liep het aantal afgesloten reisverzekeringen fors terug. Maar juni liet een ommekeer zien. Uit een analyse van Independer blijkt dat er in juni driemaal meer reisverzekeringen werden afgesloten dan in mei. Maar mensen lijken het wel ...

NH Hotels
Sporten in stijl in nhow Amsterdam RAI en nhow Rotterdam

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van het lifestylemerk vanNH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Vanaf 7 juli kunnen er in nhow Rotterdam door OneFit members diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga en Pilates lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de l...

Columns
Column Tanja Seegers: Het C-woord

Obeying the rules… Zo ben ik grootgebracht. En dat ging me de eerste zes weken van de quarantaine erg goed af. Na de persconferentie van 15 maart waarin de ‘slimme lockdown’ van Nederland werd aangekondigd, heb ik me - zij het eerst nog beduusd - volledig geschaard achter de besli...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: