Eerste paal voor Van der Valk Hotel Delft A4

Auteur: redactie
Eerste paal voor Van der Valk Hotel Delft A4

Na jaren plannen, overleggen en ontwerpen was het woensdag 12 mei dan zover; de eerste feestelijke paal voor Van der Valk Delft A4 is geslagen. De mogelijkheid voor een uitgebreide ceremonie en borrel was door de coronamaatregelen uiteraard niet mogelijk, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Een select gezelschap was uitgenodigd voor een ‘Eerste paal Drive-In’. De gasten werden feestelijk onthaald door ‘Peter de Bouwvakker’ en ontvingen een borrelbox met allerlei lekkers om van te genieten in de auto.

DJ in de auto

Alle auto’s hadden afgestemd op eenzelfde FM-frequentie zodat de gasten veilig vanuit de auto konden luisteren naar de tunes die de DJ vanuit de DJ Volkswagenbus draaide. Ter Steege Bouw Vastgoed trapte het officiële gedeelte af met een openingsspeech, waarna het woord werd gegeven aan Wethouder Wendy Renzen van Gemeente Midden-Delfland.

Voordat de paal dan echt geslagen werd, vertelde Rob van der Valk, directeur Van der Valk Hotel Delft A4, waarom de heipaal zo mooi gekleurd is. "Vanmiddag, voor het arriveren van de gasten, hebben wij een intiem moment met onze beide families gedeeld. Van der Valk is een familiebedrijf en familie is mede daarom heel belangrijk voor ons. Zojuist hebben we allemaal een persoonlijke boodschap op de paal gespoten met graffiti. Ik hoop dat onze kinderen later aan hun kinderen vertellen, dat hun handtekening hier in de grond zit. Dat is toch bijzonder!"

Terwijl opzwepende muziek uit de boxen van de autoradio’s klonk, werd Rob van der Valk en zijn gezin uitgenodigd om op de heistelling te klimmen. Het was een fraai gezicht om de felgekleurde heipaal langzaam de grond in te zien zakken met de familie, vrienden en relaties als toeschouwer vanuit de auto. Confetti danste door de lucht, auto’s toeterden luid en er werd flink in de lucht geproost tussen de autobestuurders en Van der Valk.

De komende vijf weken wordt er dagelijks geheid op het perceel langs de A4, afrit 12 in Harnaschpolder. Totaal zijn er 276 heipalen nodig, die per stuk maar liefst 9139 kilogram wegen. De verwachting is dat het hotel haar deuren rond september 2022 haar deuren zal openen voor de eerste gasten.  

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws