Eerste Park Inn van Nederland geopend

15 april 2013
Eerste Park Inn van Nederland geopend

Het eerste Park Inn by Radisson hotel van Nederland is officieel voor geopend verklaard. Het moderne hotel richt zich hoofdzakelijk op de nieuwe generatie zakenreiziger. De officiële opening was hier op
afgestemd, in stijl met een interactieve vloer- en wandprojectie. In het thema ‘adding color to your night’ werden gasten door kleurrijk geklede hostesses verwelkomd. De officiële openingshandeling werd verricht door Eduard Schaepman, ceo van de Chalet Group.

*Nieuwe generaties*
“Met deze succesvolle grand opening is het eerste Park Inn by Radisson voor de Carlson Rezidor Hotel Group in Nederland nu officieel een feit. Met de introductie van het F&B-concept Live-Inn room, 24/7 Food Kiosk, self check-in terminals en full wireless connectivity hopen wij de nieuwe generatie zakenreiziger naar ons hotel te trekken en hen te voorzien in hun specifieke wensen”, aldus Marcel Romein, general manager van het hotel.
Het hotel fungeert als een multifunctionele hub. Hierbij wordt zowel ingespeeld op de bestaande clientèle van 'Gen X' als de nieuwe groeiende generatie gasten van 'Gen Y'.

*Op de foto (vlnr)*: de heer Stalport (area vice president Western Europe & North West Africa), mevrouw Cabanier (district director Park Inn by Radisson Belgium, France & the Netherlands), de heer Schaepman (ceo Chalet Group) en de heer Romein (general manager van het hotel)

~Frank Lindner~

Overig nieuws