Exploitanten Kasteel Broekhuizen gevonden

20 oktober 2015
Exploitanten Kasteel Broekhuizen gevonden

Addie "Roelofsen":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=roelofsen&x=zoeken en Chantal Gerritsen gaan de exploitatie verzorgen van Kasteel "Broekhuizen":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/ondernemer-gezocht-voor-kasteel-broekhuizen-13589/ in Leersum. Het kasteel, dat momenteel
een transformatie ondergaat tot luxe boetiekhotel, met 20 grote en kleinere suites, opent in de zomer van 2016 zijn deuren. Ook komt er in het kasteel een restaurant met terras aan het water en er komen zalen voor huwelijksvoltrekking, vergadering of private dining.

*Omgeving*
Het monumentale landgoed met het kasteel en de bijgebouwen is omgeven door Engelse landschapstuinen en ligt in een bosrijke omgeving. Naast het kasteel beschikt het landgoed over een Koetshuis waar in een moderne setting evenementen, feesten en partijen tot 350 personen kunnen worden verzorgd.

*Uitdaging*
Voor Addie Roelofsen en zijn vrouw Chantal Gerritsen biedt Kasteel Broekhuizen een enorme uitdaging. "Het is voor ons een unieke kans om dit landgoed nieuw leven in te blazen", aldus Roelofsen. Waar Roelofsen zich voornamelijk zal richten op het culinaire aspect, neemt Gerritsen het operationele deel voor haar rekening. Eerder bewezen zij samen een succesvol team te zijn door restaurant Het Ambacht in Driel op de kaart te zetten.

*Michelinster*
Echt naam maakte Roelofsen met Hotel De Wereld en restaurant O Mundo in Wageningen. In 2009 kreeg Roelofsen een Michelinster voor O Mundo. Naast deze twee bedrijven behoorden ook de restaurants Koekoekpannenkoek en Drinks & Bites in Wageningen tot de succesformule.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws