F&B-professional van het jaar gezocht

13 oktober 2011
F&B-professional van het jaar gezocht

De AF&BM start de zoektocht naar de 'F&B Professional of the Year 2012'. In navolging van de succesvolle eerste verkiezing afgelopen jaar gaat dit najaar
de tweede ronde van start. Ben of ken jij de meest gepassioneerde en bevlogen F&B Professional, stuur dit dan nu door met behulp van het "aanmeldingsformulier":http://www.khn.nl/documents/10156/0/Aanmeldingsformulier+F%26B+Professional+of+the+Year+2012.pdf via "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl.

*Opgeven en stemmen*
Noteer op het invulformulier de naam, het bedrijf van de kandidaat en de reden waarom hij/zij de winnaar zou moeten zijn van deze felbegeerde Award. Uit alle inzendingen wordt door de genomineerden van afgelopen jaar een longlist samengesteld. Deze lijst zal bekend worden gemaakt tijdens de AF&BM bijeenkomst op 21 november. Vervolgens kan men tussen 22 december en 11 januari stemmen via de website www.hotellerie.nl (afgelopen jaar maar liefst 56.000 stemmen!).

*AF&BM Jaargala*
De drie kandidaten met de meeste stemmen, geven vervolgens op donderdag 19 januari een presentatie aan een zeer deskundige jury. Criteria waar de jury deze middag op zal letten zijn: Originaliteit & Innovatie, Onderwijs en Social Media. Op zaterdag 21 januari 2012 zal deze prijs, tijdens het AF&BM Jaargala worden overhandigd.

*Op de foto:* Suzanne de Zwaan van Hotel- en Congrescentrum Papendal won vorig jaar de eerste editie.

~Frank Lindner~

Overig nieuws