Fletcher Hotels biedt gasten de Qugo

1 augustus 2014
Fletcher Hotels biedt gasten de Qugo

Fletcher Hotels biedt haar gasten een unieke manier om erop uit te trekken: met de Qugo, een eigentijds elektrische voertuig van Nederlandse bodem. Fletcher Hotel Nautisch Kwartier in Huizen heeft de primeur.
Binnenkort bieden ook de andere Fletcher Hotels deze extra service.

*Natuurrijke omgeving*
Alle Fletcher hotels zijn te vinden in een natuurrijke omgeving. Volgens Chris Luken, eigenaar van de hotelketen, is dat geen toeval: "Een verandering van decor werkt ook voor onze zakelijke gasten heel inspirerend. Even weg van kantoor, midden in de natuur, kom je tot andere perspectieven. Zo kunnen onze gasten fietsen en e-bikes reserveren bij hun verblijf. Daar komt nu dus de Qugo bij. Met dit fluisterstille, elektrische voertuig wordt een tochtje in de omgeving een ontspannen belevenis."

*Wat is de Qugo?*
De Qugo is een opvallend eigentijds voertuig met een elektromotor als aandrijving en een lithium batterij in het frame als energiebron. Hiermee haalt de uiterst stabiele Qugo een snelheid van 25 kilometer per uur en een afstand van 30 kilometer op een volle batterij. Ook de funfactor is hoog bij de Qugo. Door bij het sturen je gewicht te verplaatsen, hang je echt in de bocht. Rijden met de Qugo heeft hierdoor iets weg van skiën.

*Samenwerking*
Medeoprichter Jan Willem Schoenmakers van de Qugo is blij met de samenwerking met Fletcher Hotels. "We zijn gemaakt voor elkaar. Fletcher Hotels heeft 63 hotels op de mooiste plekjes van Nederland, die vragen om bezocht te worden. De Qugo is hiervoor het ideale vervoermiddel. Simpel te bedienen, stil en met een behoorlijke en toch relaxte snelheid. Ik weet zeker dat de Qugo een hit wordt bij de bezoekers van Fletcher Hotels."

"*Meer lezen over Fletcher Hotels? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=fletcher+hotels&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws