Fletcher Hotels kiest Hoteliers.com als partner voor channel management

Auteur: Redactie
Fletcher Hotels kiest Hoteliers.com als partner voor channel management Patrick Brand (Hoteliers.com) en Mike Krol (Fletcher Hotels)

Hoteliers.com, een aanbieder van hotelsoftware gevestigd in Amsterdam, kondigt aan dat Fletcher Hotels, de bekende Nederlandse hotelketen met ruim honderd hotels, heeft gekozen voor hun Channel Manager-oplossing. Als reseller van Siteminder, 's werelds grootste en meest bekende Channel Manager, is Hoteliers.com de ideale partner voor hotels in de Nederlandse taalregio die hun online strategie willen optimaliseren.

Meer zichtbaarheid, meer boekingen

Sinds de oprichting in 2005 heeft Hoteliers.com een uitgebreid portfolio aan e-commerce producten ontwikkeld die hotels helpen bij het maximaliseren van hun online zichtbaarheid, met als doel om meer boekingen te genereren. Met de Channel Manager, die honderden koppelingen biedt met Online Travel Agents, Wholesalers, GDS, RMS en PMS-partijen, stelt Hoteliers.com hotels in staat om gemakkelijk prijzen en beschikbaarheid bij te houden op ieder gewenst boekingskanaal, tariefplannen te beheren en de prestaties van de boekingskanalen te analyseren.

De Channel Manager is voorzien van een multi-property functionaliteit, welke in het bijzonder geschikt is voor hotelketens. Hiermee kunnen bijvoorbeeld nieuwe boekingskanalen eenvoudig worden toegevoegd bij meerdere hotels. Daarnaast heeft de Channel Manager een volledige integratie met het Enterprise platform van Shiji, het geavanceerde cloud-based PMS wat momenteel bij Fletcher Hotels wordt geïmplementeerd.

Ervaren kennispartner

"We zijn verheugd dat we na een succesvolle pilotfase met vijf hotels nu met alle Fletcher hotels gaan samenwerken voor de Channel Manager", zegt Patrick Brand, Director of Business Development van Hoteliers.com.

"We hebben gekozen voor Hoteliers.com als partner vanwege hun lokale aanwezigheid, Nederlandstalige support en uitgebreide kennis van channelmanagement, waarmee ze goed kunnen inspelen op de specifieke wensen en behoeften van onze hotels," aldus Mike Krol, Revenue Manager van Fletcher Hotels.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws