Fletcher Hotels koopt Golden Tulip Zevenbergen

Auteur: redactie
Hotelketens 24 september 2021
Fletcher Hotels koopt Golden Tulip Zevenbergen

Fletcher Hotels opent op 1 november aanstaande de deuren van het overgenomen hotel in Zevenbergen nabij Moerdijk. Het veelzijdige hotel is zeer centraal gelegen, namelijk aan de A17 en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk. Dit maakt het hotel voor de zakelijke markt zeer aantrekkelijk. Ook voor leisuregasten is het hotel uitermate geschikt door de ligging in het groene hart van West-Brabant tussen Nationaal Park De Biesbosch en de bruisende stad Breda. Met de opening van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk biedt de grootste hotelketen van Nederland nog meer keuze aan zowel de zakelijke als leisuremarkt.

Fletcher Hotels groeit door

De groei van de grootste hotelketen van Nederland zet gestaag voort. Recentelijk werden drie nieuwe hotels in Zeeland toegevoegd aan het portfolio. Per 1 november aanstaande zal ook het voormalige Golden Tulip Hotel Zevenbergen worden toegevoegd aan het aanbod onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk. “We kunnen opnieuw spreken van een mooie toevoeging aan ons ruime portfolio. Het hotel past door de ligging, grootte en de faciliteiten perfect bij Fletcher Hotels. Zeker voor de zakelijke markt is dit hotel zeer aantrekkelijk”, aldus Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

Zakelijke (groeps)overnachtingen

Het sfeervolle hotel beschikt over 73 comfortabele hotelkamers, waarvan 10 luxe kamers. Daarnaast bevat het hotel het culinaire à la carte restaurant Auberge 1953 met ruim terras, een gezellige hotelbar, een fitnessruimte en een sfeervolle zithoek met openhaard. Het hotel heeft een centrale ligging aan de A17 en nabij grote steden als Breda, Rotterdam en Dordrecht. De fijne locatie midden in het zakelijke net van deze steden en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk zorgt ervoor dat het hotel al vele zakelijke groepen heeft mogen huisvesten. Bedrijven als Shell en SAP maken al jaren gebruik van het hotel voor groepsovernachtingen tijdens zakelijke evenementen en meerdaagse trainingen. Het restaurant en de hotelbar kunnen ingezet worden voor private lunch of private dining tijdens de zakelijke (groeps)overnachtingen.

Veelzijdige omgeving

Het gezellige hotel bevindt zich in de groene natuurrijke omgeving rondom Zevenbergen. Naast de centrale locatie voor zakelijke gasten, heeft het hotel ook een veelzijdige omgeving voor Leisure hotelgasten. Nationaal Park De Biesbosch en natuurgebieden als Liesbos en Laarzenpad liggen op korte afstand van het hotel. Ook trekpleisters als de Efteling, Waterspeelpark Splesj en Monkey Town Breda zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel, net als de steden Breda, Roosendaal en Oosterhout. Deze centrale ligging van het hotel op 10 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Zevenbergen draagt bij aan het handelsmerk van Fletcher Hotels: ‘’Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland!”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws