Focaccia carpaccio con pesto

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Focaccia carpaccio con pesto

Ingrediënten (4 personen)

1 ronde focaccia
½ bakje rucola
100 g pecorino kaas
50 g pijnboompitten
200 g Bresc Pesto di basilico
120 g carpaccio
grof zout en peper
olijfolie

Bereiding

Bak het brood af in een voorverwarmde oven op 180 graden in ongeveer 5 minuten. 
Laat het brood afkoelen en snijd het door. Bruneer de pijnboompitten in een droge koekenpan door ze voortdurend om te schudden. Je kunt ze bestrooien met wat zout voor extra smaak. Smeer de helften brood in met een deel van de pesto. Leg er wat rucola op en leg er dan de carpaccio op. Bestrooi de carpaccio met wat grof zout en peper en dresseer er wat pesto op. Rasp er flink pecorino over en beleg met de overige rucola. Dresseer er nog olijfolie op en bestrooi met de pijnboompitten.

Overig nieuws