[FOTO'S] Curaçao Marriott Beach Resort opent begin november

15 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Binnenkort opent het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort officieel zijn deuren. Het resort is 3 jaar dicht geweest en voor 37 miljoen dollar volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht. De heropening geeft dit icoon van Curaçaose gastvrijheid weer de positie als meest luxueuze resort van het eiland. Gasten worden ontvangen in een moderne, luxe ambiance met een compleet aanbod aan 5-sterrendiensten en -faciliteiten.
 
Het schitterende Curaçao Marriott Beach Resort ligt aan het strand op 15 minuten rijden van Hato, de internationale luchthaven van Curaçao, en op 10 minuten van de historische hoofdstad Willemstad, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Inspiratie maritieme traditie

Aan alles zie en voel je dat er met trots en passie aan het nieuwe resort is gewerkt. De twee zwembaden, waarvan een geschikt is voor kinderen, de tuin, de lobby en alle 336 kamers en suites zijn compleet opnieuw opgebouwd en ingericht. Het design en de styling zijn geïnspireerd op de Nederlandse maritieme traditie en uitgewerkt in modern ontwerp door het beroemde Mexicaanse bureau ‘Arquitectura de Interiores’. De kleurencombinaties van blauw en wit zijn gebaseerd op het diepe blauw van de zee en worden afgewisseld met houttonen en opvallende oranje elementen.

Kosten noch moeite zijn gespaard om de gasten door het hele resort een luxe, gepersonaliseerde ervaring te laten beleven. Alle kamers hebben een ruim balkon en uitzicht over het zwembad of de zee en zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. De nieuwe badkamers zijn ingericht als minispa’s, inclusief luxe verzorgingsproducten. De suites zijn ruim opgezet en hebben een aparte living room area. Gasten die nog meer exclusiviteit wensen, kunnen een kamer boeken met toegang tot ‘The Reef Club’, een lounge waar ze de hele dag terechtkunnen voor een hapje en een drankje.
 

Het oog voor detail vind je ook terug in de service. Het internationale team is getraind volgens de hoge Marriott-standaarden en weet pure 5-sterrenluxe te combineren met de authentieke gastvrijheid van Curaçao.

Een weerzien van oude vrienden

Nu het resort helemaal is vernieuwd zou je bijna vergeten dat het al decennialang erg geliefd is onder Nederlandse gasten. General Manager Craig Martin: “Het team kijkt ernaar uit om onze ‘oude vrienden’ en de toekomstige vrienden het resort opnieuw te laten ontdekken en om nieuwe gasten kennis te laten maken met onze persoonlijke service en oog voor detail in deze prachtige omgeving.”
 
Gasten ontmoeten elkaar in de ‘Great Room’, het lobbyconcept van Marriott. In deze open-air lobby worden 3 trendy horecaconcepten gecombineerd, met elk zijn eigen sfeer. Schuif met z’n tweeën aan bij een bar, kies een intiem zitje of zoek interactie met andere gasten aan een van de grote communitytafels.

Chef Dino Jagtiani

Het resort heeft award-winning Executive Chef Dino Jagtiani aangetrokken om, samen met de Director of Food and Beverage Mark Sjollema, trendy concepten voor de restaurants en bars te ontwikkelen en deze aan te sturen. Chef Dino staat bekend om zijn innovatieve kijk op de Caribische keuken en gebruik van lokale ingrediënten in zijn gerechten.
 
Het resort biedt onder andere een sushibar, cocktailbar, een open poolbar en een koffieshop. Signature-restaurant Ç-spice biedt gerechten met lokale, Caribische, Europese en Zuid-Amerikaanse invloeden, in een ontspannen, upscale omgeving waar gasten binnen of buiten op de patio van kunnen genieten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: