Geberit heeft een nieuwe website

5 juli 2013
Geberit heeft een nieuwe website

Geberit heeft haar nieuwe website gelanceerd. De site is in een heel nieuw jasje gestoken qua stijl. Gaat u verbouwen, bouwen of renoveren? Dan heeft u het juiste adres gevonden!

*Huisstijl*
‘Water is ons element’ luidt de openingszin op geheel vernieuwde website van Geberit: www.geberit.nl. De nieuwe site is helemaal in lijn met de nieuwe Geberit huisstijl.
Direct op de homepage moet eerst een gerichte keuze gemaakt worden qua doelgroep, alvorens de specifiek gekozen website zich opent. Zo is de informatie altijd afgestemd op de bezoeker die er komt. De site is opgedeeld in:
• Installateurs: Gaat met name in op de bouwtechnische kant van Geberit producten en -systemen en onderwerpen gelinkt aan de bouw.
• Architecten: Is specifiek bedoeld voor diegenen die de bouwwerken realiseren en zich zowel op techniek als design focussen.
• Consumenten: Is speciaal gemaakt voor consumenten die zich willen oriënteren op design en comfort in de badkamer en bevat producten die voor consumenten direct zichtbaar zijn in de badkamer.

*handige zoekfuncties*
Er kan op diverse manieren gezocht worden op de site: nieuw is de handige ‘zoekslider’ onderaan de pagina. De hele website wordt uitgebreid ondersteund met beelden en handige filmpjes.

Ga snel naar "www.geberit.nl":http://www.geberit.nl en bekijk de nieuwe website zelf!

Overig nieuws