Gezonde spaaractie bij Mövenpick

17 februari 2015
Gezonde spaaractie bij Mövenpick

De Nederlandse Mövenpick hotels in Amsterdam, Voorburg en Den Bosch introduceren de 'Book + Get Healthy Gifts' campagne. Zakelijke agenten
van meetings en events sparen in 2015 voor gezonde producten.

*Duurzaam in zakelijk segment*
De meest Green Globe-gecertificeerde hotelketen ter wereld deelt haar ambitie om de meest duurzame hotelketen te zijn op deze manier met zakelijke relaties.

*Sparen voor gezonde topproducten*
Bij alle drie de hotels is vergaderen bij daglicht al de norm. Ook biologische catering is mogelijk. Voor een boeking krijgen deelnemers vanaf nu Healthy punten. Hiermee kunnen deze bedrijven kiezen uit bijvoorbeeld een dagje wellness bij Thermen Beauty Group, een Alka Vitae ontzuringskuur, Aspire health drink, de Hello Fresh box of een van de andere 21 sustainable of gezonde topproducten.

*Viona Terleth*
“2015 gezond beginnen én doorzetten, dat is het idee”, aldus Viona Terleth. Zij is naast Sales en Marketing Directeur bij Mövenpick Amsterdam City Centre een zelfverklaarde 'foodie'.

*Duurzaam overnachten en meeten*
Viona vertelt: “Het zit in ons Zwitsers DNA om degelijk en duurzaam te bouwen. We willen ook sustainable met mensen omgaan, zowel ons personeel als onze zakelijke relaties. Mövenpick wil de ‘plus ingaan’ en bijdragen aan een betere wereld.” Daarom zijn alle Mövenpick Hotels Green Globe gecertificeerd, met hoge scores. Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, gelegen aan het IJ, is een van de meest sustainable hotels van Amsterdam. Een bewijs hiervoor is de hoogste Green Globe classificering in het wereldwijd erkende Green Globe Certificerings programma en de Fair Trade award voor het gebruik van eerlijk linnen.

Overig nieuws