GM Des Indes naar Zwitserland

7 december 2012
GM Des Indes naar Zwitserland

General manager Pierre-Henri Bovsovers verlaat Hotel Des Indes in Den Haag. Bovsovers gaat een nieuwe uitdaging aan met het openen van het allereerste ski-resort van W hotels in Zwitserland.

*Nieuwe uitdaging*
Pierre-Henri Bovsovers begon in 2008 als hotel manager van Hotel Des Indes en kreeg in 2010 een promotie naar general manager. "Ik vind het jammer om Hotel Des Indes te verlaten, maar ik heb ook erg veel zin in de nieuwe uitdaging die voor mij ligt", zegt de GM. "Mijn periode in Hotel Des Indes was onvergetelijk en ik neem veel mooie herinneringen met mij mee."

*Het W Verbier*
Onder leiding van Bovsovers won het hotel uit Den Haag een aantal prijzen zoals 'Gault Millau Award 2009 - Hotel van het Jaar' en 'Hotel of the Year 2011– Starwood Hotels EAME'. Ook opende hij een Cigar Lounge in het hotel, een ruimte voor de echte sigaarliefhebber. Bovsovers vertrekt eind dit jaar naar Verbier, Zwitserland, waar hij betrokken is bij alle pre-opening werkzaamheden. Het W Verbier opent haar deuren naar alle waarschijnlijkheid eind 2013. W hotels is onderdeel van Starwood Hotels & Resorts.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws