Golden Tulip Breda organiseert speciaal diner

20 april 2015 |
Golden Tulip Breda organiseert speciaal diner

Op zaterdag 30 mei organiseert stichting Keyserkinderen samen met Golden Tulip Keyser Breda een spectaculaire belevenis: een
luxueus diner dat plaatsvindt tussen de aspergebedden van Aspergeboerderij Schalk in Prinsenbeek. In samenwerking met het evenement 'Asperges in de wei', haalt de stichting met behulp van dit aspergediner geld op voor kansarme kinderen, om hen een zorgeloze vakantie in het Brabantse land aan te bieden.

Inzet voor kansarme kinderen
Joop Sweere, oprichter van Golden Tulip Keyser Breda, nam in 2002 het initiatief om voor 30 kansarme kinderen uit Algerije, die dagelijks geconfronteerd worden met moordpartijen, een zorgeloze vakantie in Nederland in het Bredase hotel te organiseren. Dit jaar viert Stichting Keyserkinderen haar 10-jarig jubileum. Een goede reden om op het gebied van entertainment flink uit te pakken tijdens het Keyserkinderen diner. Daarnaast zorgen ook de aankleding, verlichting en inrichting voor een unieke ervaring te midden van de aspergebedden in de natuur van Prinsenbeek.

Het diner
Gasten worden op 30 mei om 18.30 uur verwacht op boerderij Schalk, waar zij worden ontvangen met bubbels en een amuse. Aansluitend volgt een welkomstwoord door Joop Sweere, oprichter van Golden Tulip Keyser Breda en Marielle Bastiaansen, beautydeskundige en vrijwilligster bij Stichting Keyserkinderen. Na dit welkomstwoord begint het diner en naar verwachting wordt de avond om 22:30 uur afgesloten met een feestelijke borrel.

Deelnemen aan het diner?
Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 85, - per persoon. Hiermee steun je Stichting Keyserkinderen die zich inzet voor een onvergetelijke vakantie voor kansarme kinderen. Voor deze prijs geniet je van een 5-gangen diner op een unieke locatie, inclusief aperitief, wijnen en koffie na afloop. Voor dit diner zijn 150 plaatsen beschikbaar. Kaarten kun je reserveren via nummer 06-53393734 of via "info@keyserkinderen.nl."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: