Golden Tulip Breda organiseert speciaal diner

20 april 2015
Golden Tulip Breda organiseert speciaal diner

Op zaterdag 30 mei organiseert stichting Keyserkinderen samen met Golden Tulip Keyser Breda een spectaculaire belevenis: een
luxueus diner dat plaatsvindt tussen de aspergebedden van Aspergeboerderij Schalk in Prinsenbeek. In samenwerking met het evenement 'Asperges in de wei', haalt de stichting met behulp van dit aspergediner geld op voor kansarme kinderen, om hen een zorgeloze vakantie in het Brabantse land aan te bieden.

*Inzet voor kansarme kinderen*
Joop Sweere, oprichter van Golden Tulip Keyser Breda, nam in 2002 het initiatief om voor 30 kansarme kinderen uit Algerije, die dagelijks geconfronteerd worden met moordpartijen, een zorgeloze vakantie in Nederland in het Bredase hotel te organiseren. Dit jaar viert Stichting Keyserkinderen haar 10-jarig jubileum. Een goede reden om op het gebied van entertainment flink uit te pakken tijdens het Keyserkinderen diner. Daarnaast zorgen ook de aankleding, verlichting en inrichting voor een unieke ervaring te midden van de aspergebedden in de natuur van Prinsenbeek.

*Het diner*
Gasten worden op 30 mei om 18.30 uur verwacht op boerderij Schalk, waar zij worden ontvangen met bubbels en een amuse. Aansluitend volgt een welkomstwoord door Joop Sweere, oprichter van Golden Tulip Keyser Breda en Marielle Bastiaansen, beautydeskundige en vrijwilligster bij Stichting Keyserkinderen. Na dit welkomstwoord begint het diner en naar verwachting wordt de avond om 22:30 uur afgesloten met een feestelijke borrel.

*Deelnemen aan het diner?*
Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 85, - per persoon. Hiermee steun je Stichting Keyserkinderen die zich inzet voor een onvergetelijke vakantie voor kansarme kinderen. Voor deze prijs geniet je van een 5-gangen diner op een unieke locatie, inclusief aperitief, wijnen en koffie na afloop. Voor dit diner zijn 150 plaatsen beschikbaar. Kaarten kun je reserveren via nummer 06-53393734 of via "info@keyserkinderen.nl.":mailto:info@keyserkinderen.nl

Overig nieuws