Golden Tulip Hotel Central onderdeel van Historic Hotels of Europe

Auteur: Redactie
Mensen 7 oktober 2021
Golden Tulip Hotel Central onderdeel van Historic Hotels of Europe

Golden Tulip Hotel Central en Historic Hotels of Europe maken bekend dat Hotel Central, dat al sinds 1894 gasten ontvangt aan de Bossche Markt, sinds kort onderdeel is van deze collectie historische hotels.

Elk aangesloten hotel ademt de kwaliteit van gastvrijheid, geschiedenis en charme uit die synoniem zijn geworden voor het keurmerk van Historic Hotels of Europe. Het hotel past perfect bij deze groeiende bijzondere groep van hotels die allemaal inspelen op de behoefte van de gast die op zoek is naar een speciale ervaring. Naast Hotel Central in ’s-Hertogenbosch zijn nog 12 andere hotels verspreid over Europa recentelijk toegetreden.

Familiehotel

“Bij Historic Hotels of Europe worden hotels zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en waarden die bij Hotel Central ook de kern raken”, vertelt Karin Rademaker, directeur van het hotel waar zij sinds 1905 in zitten als familie. “De aangesloten hotels bieden allemaal uitzonderlijke gastvrijheid en service, lekker eten en het beste op het gebied van moderne luxe, terwijl ze het historische erfgoed van Europa verdedigen. Dat is mij uit het hart gegrepen, daar passen wij perfect tussen. Ik verheug me op de kruisbestuiving tussen de leden en bestemmingen.”

Hotel Central in ’s-Hertogenbosch heeft als full service 4-sterren hotel bijzondere faciliteiten en een unieke stijl. Geen twee kamers zijn hier hetzelfde, ontbijt wordt geserveerd in de 14e -eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht en gasten kijken vanaf het verhoogde terras van de Brasserie Cé over het middeleeuwse marktplein. Vergaderzalen, een roof top penthouse en fitness ontbreken niet. De perfecte locatie om de stad te beleven.

Nieuwkomer

Claudia Buscher, Executive Director van Historic Hotels of Europe zegt over de groei van de portfolio: “We zijn trots op al deze bijzondere nieuwkomers, die zowel de geest van Historic Hotels belichamen als hun eigen, unieke invalshoek naar onze collectie brengen. Het zal geweldig zijn om hun verhalen te delen met reizigers uit alle delen van de wereld en binnen Europa en hen uit te nodigen om Europa vanuit zoveel verschillende perspectieven te zien”.

De groep bestaat sinds 1998, heeft nu ruim 300 aangesloten hotels in meer dan 20 Europese bestemmingen, allemaal geïnspireerd door eeuwen van welvaart, charme, intriges, romantiek en gecultiveerde creativiteit.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws