Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

13 mei 2013 |
Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

Vito Reekers wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Karel V. Jasper Gronert wordt zijn rechterhand. Beiden zijn momenteel souschef onder Jeroen Robberegt en al langere tijd
medeverantwoordelijk voor de culinaire kwaliteit van Grand Restaurant Karel V. Onder de leiding van Vito wil het hotel de culinaire ambitie continueren.

Klaargestoomd
“Mijn doel is om het culinaire niveau van Grand Restaurant Karel V te behouden en de smaken verder te verfijnen. Gastvrijheid en eigentijds gastronomisch vermaak in het grand restaurant staan hierbij voorop. Robberegt heeft ons klaargestoomd om de keuken te runnen en onze eigen kookstijl verder te ontwikkelen.”
Vito heeft ervaring opgedaan bij Ciel Bleu als souschef (vier jaar), Da Vinci en Au Coin des Bons Enfants.

Continuering ambitie
“Ondanks een opvallend grote belangstelling van externe kandidaten, denken we dat interne opvolging de beste garantie is op continuering van ons gastronomisch niveau. Wij prijzen ons gelukkig met zoveel uitzonderlijk culinair talent in eigen huis en het past bij Grand Hotel Karel V
om ambitieuze medewerkers kansen te bieden.” Aldus Toon Naber, algemeen directeur van Grand Hotel Karel V.

Ondersteuning
Vito Reekers wordt gesteund door Jasper Gronert als Chef Restaurant, Jeroen Lauffer als Chef Brasserie en Marco Oldeman Chef Banquets; samen met Johan Kragtwijk als Maître d’Hotel zullen zij de culinaire ambitie van Karel V gestalte geven.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: