GRATIS vleesglace van Knorr

13 oktober 2013 |
GRATIS vleesglace van Knorr<

Knorr pakt uit! Via deze link kunt u een gratis sample aanvragen van de Knorr Professional Glace. Pak deze kans en beloon uw gerecht met een magnifieke saus.
Essentieel
Saus is de handtekening van de chef, zijn manier om zich te onderscheiden. Een goede saus is daarom essentieel. Knorr Professional Glace biedt u alle mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten en mooie sauzen te maken. Via deze link kunt u gratis het receptenboek met Najaarsrecepten downloaden.
Intense smaak
De intense smaak van geroosterd vlees geeft een rijke en volle smaak aan uw sauzen. De unieke glace-achtige textuur (geen vel- en klontvorming) lost snel en homogeen op en geeft een natuurlijke, glanzende, bruine kleur aan bereidingen. Knorr Professional Glace benadert de smaak en kwaliteit van een zelfgemaakte glace.

Veelzijdig
Knorr Professional Glace is een veelzijdig ingrediënt.
De glace kan gebruikt worden als basis voor een saus, als toevoeging om een zelfgemaakte saus op smaak te brengen, of als kant-en-klare saus/jus. Hoe u de glace ook gebruikt, het geeft een rijke en intense smaak van geroosterd vlees aan al uw bereidingen!

Knorr Professional Glaces zijn ontwikkeld in samenwerking met sterrenchefs en verkrijgbaar in twee varianten: Vleesglace en Gevogelteglace.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Booking.com Coronacrisis
Booking.com ontving een megabedrag van 61 miljoen euro vanuit de NOW-regeling

KLM is met afstand de grootste ontvanger van steun uit de NOW-regeling. De regeling voorziet in het dorbetalen van een deel van het loon door het rijk. De luchtvaartmaatschappij ontving in totaal 301 miljoen euro, zo bleek uit gegevens van het UWV. Binnen onze branche is Booking.com een zeer grote o...

Hotelbouwplannen Opening
Stayokay Maastricht heropent deuren na grondige renovatie

Vandaag heropent Stayokay Maastricht officieel de deuren na een complete renovatie. Het vernieuwde hostel biedt plaats aan gezinnen, individuele reizigers, groepen en zakelijke gasten. Daarnaast wil Stayokay met bar-restaurant The 5th een fijne hotspot aan de Maas bieden om te eten, drinken, relaxen...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: