Greenpark Hotel wordt Mercure Hotel

12 september 2012
Greenpark Hotel wordt Mercure Hotel

Accor Hotels heeft vandaag een franchisecontract getekend met het Greenpark Hotel in Leidschendam. Vanaf november heet het hotel: Mercure Hotel Den Haag Leidschendam.

Met deze samenwerking wordt het hotel onderdeel van het wereldwijde distributiesysteem van Accor Hotels. Het hotel telt 96 kamers, zeven vergaderzalen en het à la carte restaurant Chiparus.

*Ambities naar hoger plan*
De directie van het Greenpark Hotel, Patrick Bruins en Chris Lindeboom: "Wij zijn trots op de samenwerking met Accor Hotels. De keuze voor deze hotelketen is gebaseerd op haar goede franchisecondities, wereldwijde netwerk en expertise op het gebied van verkoop- en distributiesystemen. We vertrouwen erop dat, door deze samenwerking, we onze ambities naar een hoger plan kunnen tillen."

*Dertien Mercure*
Met de ondertekening telt Nederland nu dertien Mercure hotels, wereldwijd meer dan 700 hotels. Accor Hotels heeft nu 39 hotels in Nederland, wereldwijd zijn dit er meer dan 4400.

*Fotobijschrift:* Patrick Bruins en Chris Lindeboom (Greenpark Hotel) en de algemeen directeur van Accor Hotels, Caro van Eekelen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws