Harbour Village Bonaire uitgeroepen tot beste hotel in de Caribbean

Auteur: redactie
Awards Internationaal 11 januari 2024
Harbour Village Bonaire uitgeroepen tot beste hotel in de Caribbean

Het charmante privéresort Harbour Village Bonaire mag zich met trots de winnaar noemen van de prestigieuze titel ‘Hotel of the year 2024’. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de tiende editie van de Caribbean Travel Awards, georganiseerd door Caribbean Journal, ’s werelds meest toonaangevende platform voor reizen in het Caribisch gebied.

De vakjury, bestaande uit internationale experts op het gebied van de Caribbean en toerisme, waren unaniem. Het veertig kamers tellende Harbour Village Beach Club is het beste hotel in de Caribbean, vanwege de rust, de ongeëvenaarde service, het privéstrand en het gevoel dat je er nooit meer weg wilt.

"We zijn vereerd dat we zijn uitgeroepen tot het beste hotel van het Caribisch gebied," zegt Jessica Gonzalez, VP Hotel Operations van Harbour Village Beach Club. "Iedereen in ons team is zeer toegewijd om de gasten een onvergetelijk vakantieverblijf te bezorgen, ons resort zelf is een unieke plek met een ongedwongen sfeer van ultieme ontspanning en verwennerij.”

De luxe oase, Harbour Village Beach Club, onderscheidt zich door de ligging. Het resort is omgeven door tropische tuinen, ingebed tussen de azuurblauwe zee en de eigen jachthaven, direct aan een mooi wit privéstrand, exclusief voor hotelgasten. Voeg daaraan toe de excellente service en hoogstaande kwaliteit van gastbeleving, van valet service voor duikers bij het duik- en watersportcentrum, een privédiner met fakkels op het strand tot een aromatherapiemassage naar wens bij de Spa.

Bonaire ligt buiten de orkaanzone en heeft het hele jaar door perfect weer. Het is onderdeel van Caribisch Nederland en één van de meest authentieke eilanden in de Caribbean. Het eiland biedt reizigers ongerept natuurschoon, uitstekende restaurants en vele activiteiten boven- en onder water. Bonaire is goed bereikbaar vanuit Nederland met dagelijks directe vluchten.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws