Hier kunnen gasten slapen als een koning

25 augustus 2015
Hier kunnen gasten slapen als een koning

Vorige week kwam het "nieuws":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/accor-mogelijk-in-hotel-kasteel-van-versailles-19182/ dat er zeer waarschijnlijk een hotel in het Kasteel van Versailles komt, maar er zijn op de wereld nog veel meer
kasteelhotels. Wij laten er vijf aan je zien.

*1. Ashford Castle, Ierland*


Het Ashford Castle hotel in Mayo, Ierland is onlangs geopend na een uitgebreide renovatie. Het kasteel is gebouwd in 1228 en bevat, ook na de renovatie, nog een overvloed aan historische kenmerken.

*2. The Castle Hotel, China*


The Castle Hotel is geïnspireerd door klassiek Europese paleizen, maar staat in Dalian in China. Voor Chinese toeristen die nieuwsgierig zijn naar al die 'verre' landen, worden er in het Royal Cellar restaurant in het hotel Europese gerechten geserveerd. In de bar kunnen gasten Duits bier drinken.

*3. Kronovalls Vinslott, Zweden*


Het Kronovalls Vinslott kasteelhotel in Zweden heeft 15 traditionele kamers, elk vernoemd naar een ander soort druif. Geheel in traditionele stijl hebben de kamers geen eigen badkamer en toilet en kunnen gasten deze via de gang bereiken.

*4. Chateau Frontenac, Canada*


Chateau Frontenac in Quebec is eind negentiende eeuw gebouwd voor reizigers die gebruikmaakten van Canada's nieuwe spoorwegennet. Sindsdien is het uitgegroeid tot een nationaal monument.

*5. Ballynahinch Castle, Ierland*


Het Ballynahinch kasteel is een van de mooiste landgoederen van de stad Galway. Het kasteel dateert uit 1756 en is een populaire plek voor reizigers die gaan vissen, hiken of fietsen in de omgeving.

Overig nieuws