Hilton lanceert nieuw merk: Spark by Hilton

Auteur: Redactie
Internationaal Opening 12 januari 2023
Hilton lanceert nieuw merk: Spark by Hilton

Hilton kondigde op 11 januari de lancering aan van Spark by Hilton, de nieuwste toevoeging aan het portfolio van merken. Het merk wordt in de Verenigde Staten nog dit jaar gelanceerd.

Spark by Hilton biedt een eenvoudig, betrouwbaar en comfortabel verblijf voor elke gast, tegen een toegankelijke prijs. Voor ontwikkelaars maakt Spark by Hilton gebruik van een innovatief conversiemodel om eigenaren een aantrekkelijke investeringsoptie te bieden. 

"Spark by Hilton is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze ontwikkelaarscommunity en we zijn heel blij met de positieve feedback die we tot nu toe hebben ontvangen", zegt Alissa Klees, brand leader, Spark by Hilton. "In feite hebben we al meer dan 100 deals in verschillende stadia van ontwikkeling in de VS, en de eerste panden zullen naar verwachting dit jaar worden geopend." Wanneer en of Spark by Hilton naar Europa komt is nog niet bekend.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws