Hilton The Hague krijgt trouwkeurmerk

30 mei 2013
Hilton The Hague krijgt trouwkeurmerk

Het Hilton The Hague heeft uit handen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) het Keurmerk Trouwen ontvangen. Het keurmerk is verdiend op basis van hoge cijfers bij
de screening door een onafhankelijk bureau, verschillende positieve referenties en het gegeven dat een mystery guest goed, professioneel en gastvrij behandeld is.

*Hoge kwaliteit*
Jolijn Zeeuwen, hotelmanager Hilton The Hague: “Wij zijn natuurlijk erg trots dat wij het Keurmerk Trouwen mogen ontvangen. Bruidsparen kunnen van ons de kwaliteit en de service verwachten die onze hotelgasten van ons gewend zijn. Wij denken graag mee met het bruidspaar en wij werken samen met geselecteerde en hoogwaardige partners op het gebied van decoratie, bloemen, muziek en entertainment.”

*Bewezen diversiteit*
Daniëlle Lemmers, voorzitter van NTBO: “Ons Keurmerk Trouwen kennen wij toe aan professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Hilton The Hague heeft dan ook meer dan bewezen ons Keurmerk Trouwen te verdienen. Onder andere de grote diversiteit aan facilitaire mogelijkheden voor zowel kleinere als grotere bruiloften en het in huis hebben van een eigen weddingspecialist verzekeren kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat Hilton The Hague samen met het bruidspaar op zoek gaat naar de perfecte invulling van de bruiloft.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws