Hof van Wageningen wint publieksprijs

27 maart 2015
Hof van Wageningen wint publieksprijs

Hof van Wageningen is beloond met een reviewscore van een 8 en heeft een publieksprijs in ontvangst mogen nemen van Hotels.nl. Al eerder
werd partnerhotel Hotel de Wageningsche Berg beloond met een top 3-vermelding en nu blijkt dat ook Hof van Wageningen zeer gewaardeerd wordt onder haar gasten.

*Gastvrijheid staat voorop*
Jaap Venendaal, directeur/eigenaar: "Al sinds jaar en dag zet iedere medewerker van Hof van Wageningen zich volledig in voor de particuliere en zakelijke gast. We hebben een solide basis waardoor gastvrijheid voorop kan staan en onze goede prijs/kwaliteit verhouding is een prettige bijkomstigheid." Suzan Roters, banquet salesmanager deelt deze mening. "De reacties van onze gasten zijn een beloning voor alle medewerkers, van de keukenbrigade tot huishouding, van de technische dienst tot bedieningspersoneel en van de receptie tot aan de reserveringsafdeling. Alleen door samen te werken, mee te denken met onze gasten en alle mogelijkheden open te houden, krijg je zo’n prachtig resultaat. We zijn er trots op!"

~Christel Tuin~

Overig nieuws