Holiday Inn in Arena Towers

15 mei 2014
Holiday Inn in Arena Towers

Het Holiday Inn en Holiday Inn Express zijn beide gehuisvest in de Arena Towers in Amsterdam. Het voormalige kantoor van ABN AMRO in Zuidoost is volledig getransformeerd. Het
nieuwe Holiday Inn en Holiday Inn Express (Arena Towers)in Amsterdam gaan voor de schoonmaakoperatie samenwerken met EW. De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor de schoonmaak van respectievelijk 120 en 323 hotelkamers, openbare ruimten en vergaderzalen.

*Uniek project*
De bouw van de twee nieuwe hotels is een bijzonder project. De twee hotelformules omvatten samen 17.500 m2 aan hotelvoorzieningen, restaurants, vergaderruimten, ballrooms en overige ruimten.

*Huidige samenwerking basis voor gunning*
EW Facility Services verzorgt reeds de housekeeping voor vier hotels van The Vincent Hotel Group. De hotelketen ziet de vruchtbare huidige samenwerking als basis voor de gunning waarbij het kwaliteitsniveau, de ervaring en de hospitality factor van de facilitair dienstverlener uiteindelijk doorslaggevende factoren zijn. Met de toevoeging van de twee nieuwe hotels versterkt EW Facility Services tevens haar marktleiderschap in de hotelschoonmaak.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws