Holiday Inn leiden bedankt team

21 december 2012
Holiday Inn leiden bedankt team

Holiday Inn leiden is onlangs gecertificeerd met het ‘Golden Key certificaat’. General manager Ronald Reichert bedankt de medewerkers met een 'Golden' lekkernij.

*Trots*
Het certificaat van Green Key kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer maatregelen een bedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het niveau. "Wij melden met trots dat Holiday Inn Leiden nu in het bezit is van de Gouden Green Key", aldus Ronald Reichert, general manager.

*Stevige balans*
Reichert: "In de praktijk betekent dit dat wij een stevige balans hebben gevonden tussen duurzaam ondernemen en comfort. Ongemerkt zal de gast tijdens het verblijf meehelpen om onze doelstellingen te verwezenlijken, zonder dat hij/zij hier enige hinder van ondervindt. Zo bestaat het gehele gebouw uit energiezuinige verlichting, is er een vergaande vorm van afvalscheiding en wordt er gebruik gemaakt van zeep- en shampoodispensers."

*Biologisch en fair trade*
"Op de menukaart van ons restaurant en op de buffetten staan veel biologische en fair trade producten. En er wordt sterk rekening gehouden met klimaatbeheersing, zonder dat men het te warm of te koud krijgt. Er is zelfs een Green Team aangesteld, zij houden zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe duurzaamheidacties", aldus Reichert.

*Op de foto*: General manager Ronald Reichert bedankt de medewerkers met een 'Golden' lekkernij.

Overig nieuws