Horecawerf Wild-event 2011

13 oktober 2011 |
Horecawerf Wild-event 2011<

Rond de feestdagen mag het altijd wat uitbundiger. Horecawerf Amsterdam geeft daarom extra omzetprikkels om eten en drinken in de gezelligste maand nóg meer glans te geven. Met feestelijk
wild bijvoorbeeld.

Leveranciers
Het evenement vindt plaats op 1 november 2011 in Amsterdam. 16 gespecialiseerde leveranciers voor de horecabranche hebben zich verenigd voor de Horecawerf.

Meerdere disciplines
In de 3.000 vierkante meter grote showroom geven modelopstellingen bezoekers een beeld van de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van interieur, keukenapparatuur, techniek en dienstverlening. De opstellingen zijn steeds een combinatie van meerdere disciplines die binnen de Horecawerf ingevuld kunnen worden.

Kookpresentaties
Masterchef Peter Lute uit Ouderkerk aan de Amstel geeft samen met Jaap Sloof van De Kweker kookpresentaties waarin het mooiste wildassortiment van Nederland centraal staat. Ook is er aandacht voor feestelijk drinken en een mooi gedekte tafel.

Feestelijk afsluiten
Prachtige wijnen, exclusieve wijnsystemen en water als zuiverste omzetpikkel mogen niet ontbreken. Het water wordt verrijkt met de ‘micro vegetables’ van Koppert Cress. Om het feest compleet te maken wordt geshowd hoe met koffieconcepten de avond feestelijk afgesloten kan worden.

Informatie & aanmelding:
www.omzetprikkels.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Toerisme Coronacrisis
Nederlanders willen weer op reis volgens verzekeraars

De Nederlandse reislust komt weer terug. Na de uitbraak van corona liep het aantal afgesloten reisverzekeringen fors terug. Maar juni liet een ommekeer zien. Uit een analyse van Independer blijkt dat er in juni driemaal meer reisverzekeringen werden afgesloten dan in mei. Maar mensen lijken het wel ...

NH Hotels
Sporten in stijl in nhow Amsterdam RAI en nhow Rotterdam

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van het lifestylemerk vanNH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Vanaf 7 juli kunnen er in nhow Rotterdam door OneFit members diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga en Pilates lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de l...

Columns
Column Tanja Seegers: Het C-woord

Obeying the rules… Zo ben ik grootgebracht. En dat ging me de eerste zes weken van de quarantaine erg goed af. Na de persconferentie van 15 maart waarin de ‘slimme lockdown’ van Nederland werd aangekondigd, heb ik me - zij het eerst nog beduusd - volledig geschaard achter de besli...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: