Hoscom geroemd om management

19 juni 2012
Hoscom geroemd om management

Hotelgroep Hoscom mag zich dit jaar tot de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland rekenen. Het hotelbedrijf won de kwalificatie ‘Best Managed Company’.

*Programma*
Dit predicaat maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’-programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW dit jaar voor de vijfde maal organiseert.

*Prijzenswaardig*
Hoscom deed voor de eerste keer mee en werd door een jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. De Hotelgroep werd geprezen vanwege het goede managementinformatiesysteem waarbij naast financiële ook niet-financiële prestatie-indicatoren worden gebruikt.

Daarnaast had de jury aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, mensen & cultuur.

*Rode draad*
Hoscom viel ook op vanwege de manier waarop elk individueel hotel wordt geleid. Iedere onderneming heeft een speciaal ontwikkeld visiedocument, een rode draad voor elk hotel.

*Ondernemers*
Lucas Petit, eigenaar van Hoscom zegt hierover: "Naast het visiedocument is de rol van de medewerker van groot belang; bij ons is elke medewerker ondernemer. Zij denken na over iedere actie; past het binnen de visie van het hotel en bovenal: worden gasten er dolgelukkig van?!"

~Frank Lindner~

Overig nieuws