Nieuwe opleiding Hotelschool Den Haag

23 mei 2013
Nieuwe opleiding Hotelschool Den Haag

Hotelschool The Hague start volgend jaar met een vernieuwde masteropleiding, gericht op hospitality-innovatie en conceptontwikkeling. Het programma heeft een looptijd van 13 maanden en
resulteert in het diploma 'Master in Hospitality Management' (M.HM). De NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie) heeft de opleiding positief geaccrediteerd.

*Voor de nieuwe generatie*
De Engelstalige opleiding is ontworpen om een volgende generatie van hospitality-leiders te leveren. Gastvrijheid wordt voor veel sectoren een uiterst belangrijk onderdeel van het businessmodel. Binnen bijvoorbeeld de zorg, bancaire sector en op stedelijk niveau is hospitality essentieel voor ontwikkeling en innovatie. Dat vraagt om professionals die vernieuwende concepten bedenken die aansluiten bij datgene wat de hedendaagse klant, gast of bezoeker zoekt.

*Investeren in jezelf*
Programmamanager Pieter Boot is verheugd "de nieuwe opleiding":http://www.masterhospitalitymanagement.com/ te mogen aanbieden: “Voor mensen met een passie voor hospitality, die op zoek zijn naar verdieping en die in hun carrière het verschil willen maken, is deze Master een snoepwinkel. Een jaar lang investeer je in jezelf, terwijl er een enorm netwerk van professionals tot je beschikking staat”.

*Kleinschaligheid*
Tijdens de opleiding komen onderwerpen als ‘Designing Hospitality Experiences’, ‘Leading Hospitality Change’ en ‘Business Strategy’ aan bod. Alle opdrachten worden ondersteund door gastcolleges, excursies en workshops. Er kunnen 25 studenten per jaar deelnemen. Deze kleinschaligheid waarborgt een interactieve leeromgeving met een hoge mate van persoonlijke aandacht en begeleiding.

~Frank Lindner~

Overig nieuws