Hotel Central Den Bosch wordt 110

7 januari 2015
Hotel Central Den Bosch wordt 110

Golden Tulip Hotel Central viert in 2015 haar 110-jarig bestaan. In dit jubileumjaar organiseert het hotel diverse feestelijke
activiteiten voor haar gasten. Karin Rademaker voert het directeurschap van Golden Tulip Hotel Central samen met haar 91-jarige vader Tonny Rademaker: "We zijn er erg trots op dat we dit jubileum samen mee mogen maken. Zoveel anderen doen ons dat niet na."

~Foto: Drie generaties familie Rademaker~

*Bijzonder jubileumjaar*
Voor Golden Tulip Hotel Central zal het nieuwe jaar veelal in het teken staan van dit bijzondere jubileum. Het jubileumjaar 2015 is afgelopen vrijdag 2 januari ingeluid met een jazz borrel, aangekleed met live muziek, hapjes en uiteraard Champagne. "De jazz borrel was een mooie aftrap van ons jubileum. Gedurende het jaar zullen wij diverse activiteiten organiseren om deze mijlpaal te vieren. Zo zijn we nu aan het brainstormen over een leuke activiteit tijdens carnaval. Maar gedurende het jaar zullen we ook meerdere acties uitvoeren. Zo zullen we half januari een speciale wens laten uitkomen in samenwerking met Make-a-Wish Nederland. Iedereen kan onze activiteiten rondom het jubileum volgen via onze "Facebookpagina":https://www.facebook.com/goldentulipcentral?fref=ts en de nieuwsbrief", aldus Karin Rademaker.

"*Meer lezen over Golden Tulip? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=golden+tulip&x=zoeken

~Christel Tuin~


Overig nieuws