Hotel Cup vestigt aandacht op welzijn en gezondheid in hospitality

20 september 2016 | Thijs Jacobs

Op dinsdag 11 oktober 2016 vindt de eerste editie van de Hotel Cup plaats in Maastricht, parallel aan de tweede dag van horecavakbeurs BBB Maastricht. Maximaal 24 teams zullen het tegen elkaar opnemen in een volleybal- en voetbaltoernooi.

De Hotel Cup is geïnitieerd door Blycolin, Koninklijke Auping en Mise en Place, en wordt mede mogelijk gemaakt door HotelloTOP, de netwerkorganisatie voor studenten & alumni van de Hoge (Inter)nationale Hotel Management scholen.

Welzijn en gezondheid worden steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Tijdens de Hotel Cup, met als thema ‘Happy & Healthy in Hospitality’  staan deze onderwerpen dan ook centraal. De Hotel Cup wilt alle lagen binnen de hospitalitybranche samenbrengen en is een perfecte kans voor hotelmedewerkers om samen een actieve en sportieve dag te hebben.

Schrijf je nu in voor deelname aan de Hotel Cup!

Wil jij ook samen met je team een sportieve en actieve dag beleven? Collega’s uit de branche ontmoeten? En kans maken op geweldige prijzen? Schrijf je dan hier in!

Initiatiefnemers

Blycolin

Dé internationale betrouwbare partner in linnenservices voor (zorg)hotels, restaurants, vakantieparken en wellnesscentra. Meer dan veertig jaar vol ervaring en kennis. In Nederland en daarbuiten. Huren en/of kopen. Persoonlijk en adviserend. Uw linnenpartner in hospitality dus, die in de hoogste mate bijdraagt aan de kwaliteiten die u aan uw gasten wilt bieden.

Koninklijke Auping bv

Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Het uitgangspunt van Koninklijke Auping is dat goed slapen altijd nog beter kan. Daarom werkt Auping al meer dan 125 jaar - elke dag weer - met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Hoge kwaliteit, comfort, design en duurzaamheid staan daarbij centraal.  

Mise en Place

De laatste 21 jaar heeft Mise en Place gebouwd op de netwerken van onze partners en onze talentvolle studenten. We zijn erin geslaagd om te begrijpen hoe de juiste studenten te selecteren, op te leiden, te trainen en hen te linken aan de gastvrijheid, event en foodservice industrie. Met meer dan 5000 gastvrijheidsmedewerkers, in 6 landen, werkend voor 7 gespecialiseerde labels, heeft Mise en Place een oplossing voor elk probleem - elke dag, op elk moment.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Coronacrisis
CEO van Generator Hostels reageert op de quarantaineregels van het VK na verblijf in Nederland

Nederland is voor veel landen roodgekleurd, wanneer het corona betreft. Het aantal besmettingen per 100.000 inwoners is immers behoorlijk opgelopen in ons land, waardoor ons land een risicogebied is en enkel essentiële reizen door Britten naar ons land worden aangeraden. Britten die terugkeren ...

Economie Toerisme
Onderzoek: coronacrisis treft hotelindustrie zwaarder dan platforms zoals Airbnb

Op het hoogtepunt van de zomervakantie overtreffen de 'short-term rentals' op platforms zoals Airbnb de prestaties van de hotelmarkt. Deze platforms presteerden over het algemeen duidelijk beter dan vergelijkbare kwaliteitshotelconcurrenten, volgens een STR- en AirDNA-studie van 15 stedelijk...

Toerisme Coronacrisis
Nederlandse reizigers veranderen reisgedrag na corona: kleinere accommodaties en later boeken

Met het coronavirus in ons midden verandert ook ons reisgedrag. We kiezen voor kleinere accommodaties, stappen eerder in de auto dan het vliegtuig en kiezen massaal voor last minutes. Dat blijkt uit onderzoek van de VakantieDiscounter. Kleinschalige accommodaties worden populairder Van de 1....

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Personalia
Hotelier Martin Lindelauf gaat met pensioen

Na ruim vierendertig jaar gaat Martin Lindelauf met pensioen. Een pensioen dat welverdiend is, maar velen vinden het toch jammer om hem te zien gaan. Collega, zakenpartner, leermeester of hoe je hem ook zou willen noemen, de man met het jaloersmakende cv gaat er definitief mee stoppen. Martin&rs...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: