Hotel Gieling wordt Best Western hotel

16 augustus 2012
Hotel Gieling wordt Best Western hotel

Hotel Gieling in Duiven sluit zich per direct aan bij Best Western Hotels. Het hotel telt veertig nieuwe kamers, een restaurant en bar. Het hotel is van de driesterrencategorie.

*Profileren*
Het hotel verwacht met deze aansluiting zich verder te kunnen profileren op de internationale en Nederlandse markt. Eigenaar van het hotel Jarno Gieling: “Aansluiten bij Best Western Hotels is een logische stap voor ons. Na een complete renovatie zijn wij bijzonder trots op ons product en zochten een partij die de kwaliteit uitstraalt die wij ook uitstralen en die kan zorgen voor een brede groei van hotelgasten. Wij zijn hier dan ook erg blij mee.”

*Groei*
Best Western voorziet dit jaar een internationale groei van 150 hotels. Voor Europa staat de teller halverwege 2012 op 25 nieuwe hotels.

*Kansen*
Best Western directeur Wytze van den Berg: “We zijn trots op onze stabiele groei. Zowel in Europa als specifiek in Nederland zijn wij altijd op zoek naar kwantitatieve en kwalitatieve groei van ons netwerk. Voor hotels de uitgelezen kans op volop te profiteren van onze expertises, voor onze gasten en klanten proberen we zo de witte vlekken op de kaart in te vullen met hoogstaande hotels waar persoonlijkheid en gasttevredenheid hoog in het vaandel staan.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws