Hotel Jan van Scorel naar Fletcher

26 januari 2015
Hotel Jan van Scorel naar Fletcher

Het alom bekende hotel ‘Jan van Scorel’ te Schoorl is verkocht aan Fletcher Hotels. Het 4-sterren hotel met 86 luxe kamers, binnenzwembad en 8 vergaderzalen
is gelegen tegen de duinen van het mooiste duingebied van Nederland.

*Opmars*
Fletcher Hotels werkt aan een opmars om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van de zakelijke en leisuremarkt.

*Hotel Jan van Scorel*
Vanaf april 2015 zal Hotel Jan van Scorel verder gaan onder de Fletcher vlag. Het bos- en duingebied waarin het hotel is gelegen, is uniek omdat het nog geheel in zijn waarde is gelaten. Het duinenrijk geldt als de breedste (5km) en hoogste (54m) van Nederland. Voor het aanwezige personeel zal de overname geen nadelige gevolgen hebben. Adhoc Horecamakelaars en Van de Weerd Horecamakelaardij adviseerden respectievelijk verkoper en koper.

*Groei Nederlandse hotelketen*
De hotelmarkt staat aan de vooravond van een consolidatie en Fletcher is haar marktaandeel flink aan het vergroten. “We zijn enorm blij met deze mooie aanwinst en kunnen hiermee goed tegemoet komen aan de wensen van onze gasten om op nog meer mooie locaties te zitten. Fietsen, wandelen of zelfs vergaderen in de natuur zijn onze speerpunten” aldus Chris Luken van Fletcher Hotels. De hotelketen ziet nog meer mogelijkheden voor verdere groei en is inmiddels vier jaar achter elkaar uitgeroepen tot populairste hotelketen van Nederland door boekingssites.

Overig nieuws