HotelBooQi primeur voor Hotel Mitland

4 oktober 2013
HotelBooQi primeur voor Hotel Mitland

Hotel Mitland in Utrecht is het eerste hotel in Nederland dat gebruik maakt van HotelBooQi’s. Deze nieuwe communicatietool, een opvouwbare flyer op creditcardformaat, dient als
houder voor de kamersleutel, bevat praktische informatie over het verblijf in het hotel en beschikt over een plattegrond met bezienswaardigheden.

*Souvenir*
Samen met BooQi Media Solutions, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie, is de invulling van het drukwerk specifiek aangepast op de wensen en stijl van het hotel. Alle hotelgasten die bij het inchecken een kamersleutel ontvangen, zijn op deze manier voorzien van alle informatie die van belang is tijdens hun verblijf. Hotel Mitland biedt haar gast hiermee een souvenir dat zij ook na het hotelbezoek kunnen gebruiken als stadsplattegrond.

*Applicatie en papier*
Het hotel stelt dat er, naast de informatieverschaffing op de website en bij het inchecken, altijd de behoefte is naar praktische informatie over de hotelfaciliteiten en omgeving. Het openvouwen van het de flyer werkt nog altijd sneller dan het downloaden en openen van een applicatie. Het hotel wil zo ook bezoekers zonder smartphone of tablet tegemoet komen. “Onze hotelgasten zijn enthousiast over deze extra service tool en daar gaat het uiteindelijk om”, aldus het Utrechtse hotel.

~Fotobijschrift: Michiel Prijs (Hotel Mitland) ontvangt uit handen van Astrid van Ruth (BooQi) het eerste exemplaar~

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws