Hotel Pulitzer heeft beste wijnspijscombi

4 december 2014
Hotel Pulitzer heeft beste wijnspijscombi

Restaurant Keizersgracht 238, onderdeel van het Amsterdamse Hotel Pulitzer, is samen met Terra Vitis Wine Company winnaar van
de beste WijnSpijs Combinatie 2014. Dit heeft "WijnSpijs.nl":https://www.wijnspijs.nl/, de organisator van de WijnSpijs Wandeling, tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Pulitzer hotel in Amsterdam gisteren bekendgemaakt. De wijnspijscombinatie van Restaurant Keizersgracht 238, werd door honderden gasten gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9,34. Dit blijkt uit een enquête die Wijnspijs.nl onder de deelnemers aan de Wijnspijs Wandeling heeft gehouden. Daarmee is restaurant Keizersgracht 238 de absolute topscoorder van 2014.

~Foto (v.l.n.r.) Ferencz Deli (algemeen directeur Terra Vitis), Romain Frayssinet (wijnproducent Moulin de Lene),
Gordon Gebhard (F & B manager Hotel Pulitzer restaurant Keizersgracht 238), Gerard Dijkstra (Wijnspijs.nl) en
Wouter Dijkstra (Wijnspijs.nl)~

*De winnende combinatie*
De winnende WijnSpijs Combinatie bestaat uit hertenfilet, een bitterballetje van hert met oesterzwam, knolselderijzalf, gebakken spruitjes en vossenbessensaus. Het gerecht wordt geserveerd met bijpassende Franse wijnen van Terra Vitis Wine Company: Syrah Merlot Cabernet Sauvignon, IGP des Côtes de Tongues, Moulin de Lène, Romanus. Alle wijnen worden op duurzame wijze geproduceerd.
Speciaal voor de feestdagen krijgen gasten, die deze WijnSpijs combinatie in Restaurant Keizersgracht 238 proeven, een receptenkaartje mee zodat zij kunnen het gerecht thuis kunnen maken.

"*Meer lezen over Hotel Pulitzer? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=pulitzer&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws