Hotel Pulitzer klaar voor de zomer

10 mei 2010
Hotel Pulitzer klaar voor de zomer

De binnentuin van Hotel Pulitzer is de afgelopen maand gerenoveerd voor het aankomende zomerseizoen. Op donderdag 6 mei werd de gerenoveerde Pulitzers tuin opnieuw geopend door Alex van Gastel, Hotel Manager Hotel Pulitzer, en Peter Pulitzer, oprichter en naamgever van het hotel.

*Groene locatie*
In het hart van het hotel ligt de binnentuin verborgen, die zodra het weer het toelaat wordt omgetoverd tot een sfeervol terras. Hotel Pulitzer beschikt over 3 binnentuinen die gelegen zijn tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. In de tuin die aan de Espresso Bar grenst wordt voornamelijk koffie & gebak, lunch en een aperitief geserveerd. De tuin grenzend aan de Espresso Bar is voorzien van nieuw meubilair, moderne plantenbakken en zomerse planten.

*Zomerklaar*
Peter Pulitzer, woonachtig in de Verenigde Staten, is het achterkleinkind van Joseph Pulitzer die de gerenommeerde Pulitzers prijs heeft opgericht. "Het is voor ons een grote eer dat Peter Pulitzer bij onze opening aanwezig was", zegt Alex van Gastel, Hotel Manager Hotel Pulitzer. "Nu de tuin officieel is geopend is ons enthousiaste team klaar voor een schitterende zomer."

~Nienke Duimelaar~Overig nieuws